Meni je vrtić bio koma, ali koma, u školi sam bila super đak pa sam bila i megazvijezda, a to mi je odgovaralo -- tako da u školi nisam imala nikakva poznanstva iz vrtića, zapravo sam preskočila grupu i djeca koja su sa mnom išla u vrtić išla su u školu godinu kasnije.

I normalno da se dijete može družiti i izvan vrtića, moja prijateljica ima troje djece, a još u drugom stanu u kući žive šogori sa dvoje - njen dečkić (star kao Lea) ne želi čuti za vritć, ali on dane provodi među petero djece + djeca iz susjedstva, i sigurno da nju ne brinu brige kakve brinu mene.

Ali upravo o tom dizanju iz toplog kreveta ja govorim kad kažem da je Lei doma super - na toplom je, spava koliko hoće, sve je po njenom, baka se čitavo jutro sa njom igra, pazi se što i koliko jede, kuha se što ona voli. Ja znam da je vrtić i obrazovna ustanova ali mislim da Lei obrazovanja ne manjka jer se sa njom čitavo vrijeme nešto radi, i stalno joj je netko sto posto posvećen. Ali druženje sa djecom, to joj ne možemo nadoknaditi.