a gle, buduci da ja nisam juul-sljedbenicane moram se slagat s njegovim poimanjem semantike
i inace mi juul nije sjeo u smislu "odgajatelja". za mene je on "obiteljski terapeut" - i nek je. covjek zna znanje i to mu ne osporavam. ono sto mu, po meni, fali je - iskustvo u odgoju. pa sto se toga tice, vise bi mi lezao jedan sears koji je bar otac veceg broja djece i mogao bi mi vise pomoc u prakticnom smislu (jer meni, kao majci cetvero djece od 1-9 godina treba pomoc u prakticnom dijelu roditeljevanja, o teoriji cu palamudit kad svi odu iz kuce), kad ne bi u svakoj drugoj napisao/rekao da je veci dio odgoja njihove djece odradila - martha
e, pa bi ja rado cula sto martha ima za reci o odgoju vise djece - al martha, ocito, ima preceg posla nego pisat knjige, pa se zasad snalazim kako znam i umijem
zahvaljujuci prije svega nekoj svojoj unutarnjoj snalazljivosti i velikom broju majki i zena koje sam upoznala na ovaj ili onaj nacin i od kojih sam preuzela neke detalje i rjesenja i koje su puno odradile na izgradnji mene kao osobe i mog samopouzdanja
![]()