-
dakle, samamama, kao da mene opisuješ.
Kod mene je situacija utoliko drugačija što ja jesam u nekoj "vezi" s Gitinim tatom. Ali to me još dodatno opterećuje. Ne živimo skupa i on se pojavi navečer nakon kupanja. Bar ju nahrani, pa ako sam jako brza imam mir dok se tuširam. Ali isto tako ju se ne trudi previše zabaviti pa sam jučer navečer dok sam spremala više njoj prala ruke i pazila da se ne zalije. Tata je za to vrijeme gledao televiziju. I kako nije u svom stanu, ostavio je da pospremim njenu sobu kako bi on mogao prespavati jer ju je čuvao ujutro.
Uglavnom, puno se bolje organiziram kad smo same i nije mi puno teže, ali nemam snage to sve prekinuti. Iz razloga što će se onda on maknuti od svega, a ja ne želim da se makne od nje.
Isto padam s nogu, i imam osjećaj da me G ne sluša apsolutno ništa, i vičem više i pucam po šavovima. I nemam neko pametno rješenje, osim da joj dopustim više nego što bih da je tu tata koji bi se pozabavio s njom.
Uz sve kasno zaspi, tek oko 23, makar ju strpam u krevet u 22. I onda nemam snage ustati i peglati, spremati ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma