Pokazuje rezultate 1 do 50 od 175

Tema: Ovulacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj lela77 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,
    zanimalo bi me da li neke od vas koje imate cikluse u nekim razmacima od 28-33,bez nekih očitih simptoma ovulacije možete odrediti kada su vam plodni dani i da li po vašim iskustvima ovulacija može biti odmah po završetku ili pred sami početak menstruacije?!
    Unaprjed hvala i isprika šta vas udavi sa ovoliko bisernih pitanja!!
    ...meni je doktor rekao da može biti ovulacija i kad imaš mengu. Nije često ali se valjda dešava, jer je on imao takvu pacijenticu. Hm...ne znam baš...ali ako on kaže...
    Ja baš i nemam neke očite fizičke simptome ovulacije, imam doduše sluzi, ali cca 5 dana, a ne mogu stalno buljiti u sluz da vidim promjene, tako da mi je jedini simptom želja za akcijom. I to mi je siguran znak, potvrđen trakicama i uvz.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da, svaka je žena drugačija i svaka nema ovulaciju isti dan u svakom ciklusu, najpouzdanije su po meni trakice, i bazalna temperatura. A usput može gledat i sluz, možda ovulacijsko krvarenje i sl..
    I da znam ženu koja je dvokje djece zanjela za vrijeme menstruacije jer je upravo tada i samo tada imala ovulaciju...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje imam jedno pitanje...danas mi je 20dc i osjecam lijevi jajnik kako me ziga i to mi je jako cudno jer inace imam O oko 14 dc i imala sam ju ovaj ciklus sigurno...13dc mi se pojavila rastezljiva plodna sluz i dva dana sam osjecal jajnik kako me ziga i bili su svi simptomi...opet imam simptome O, pa jel to moguce?
    buduci sam imala sponatni i bila na kiretazi nadam se da se nije nesto poremetilo...M sam dobila 34 nakon zahavat i bila je kao i inace...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •