Bog cure! Imam i ja jedno pitanjce.....evo tek smo ovaj ciklus odlucili poraditi na drugoj bebici,ovulaciju sam do sada pratila samo preko jake sluzi koja bi trajala dva dana( ko bjelanjak uzasno rastezljiva) i tako sam ovaj put pokusala pogoditi u 'sridu'Zanima me da li sluz dolazi prije pucanja folikula ili u tijeku? Ili poslije ?
dali smo si truda tri dana prije i poslije toga svaki dan do prestanka te sluzi.....danas mi je 25.dan ciklusa i maloprije na wcu opet primjetim sluz( ne onu bijelu gustu) vodenastu i rastezljivu ,ali bitno manju nego na dan ovulacije...... Nisam pametna.....?
inace mi je sve uvijek uredno s ciklusima....btw.jedva cekam jos 4dana da produ pa da napravim testic, naravno,ukoliko tetka M zakasni makar 1dan
![]()

Zanima me da li sluz dolazi prije pucanja folikula ili u tijeku? Ili poslije ?
dali smo si truda tri dana prije i poslije toga svaki dan do prestanka te sluzi.....danas mi je 25.dan ciklusa i maloprije na wcu opet primjetim sluz( ne onu bijelu gustu) vodenastu i rastezljivu ,ali bitno manju nego na dan ovulacije...... Nisam pametna.....?
inace mi je sve uvijek uredno s ciklusima....btw.jedva cekam jos 4dana da produ pa da napravim testic, naravno,ukoliko tetka M zakasni makar 1dan
Odgovori s citatom