Citiraj patricia prvotno napisa Vidi poruku
Cure,pomagajte evo maloprije ja idem na wc kad ono ni manje ni vise nego - ovulacijska sluz,ona ko bjelanjak,vodenasta rastezljiva....... I ne mogu se nacuditi JER,danas mi je 26.ili 27.dan ciklusa!!!! A istu sluz sam imala i 15.dc!!! Zar se moze imati dvije ovulacije u ciklusu ili sam ja luda!? uz to,neprestano imam onaj gusti iscjedak,uvodni za ovulaciju nikad jos nisam bila suha ko barut kako se kaze,stalno nosim dnevni ulozak jer ne mogu izdrzati ni pola dana bez mijenjanja gacica...... Bila bih vam zahvalna samo ako biste iti prokomentirali ovo, a kamoli znali nekakav odgovor.... btw.menstruaciju ocekujem za 2-3 dana.. tj.NEocekujem
Dva ginića su mi decidirano rekla da ne mogu biti dvije O u različito vrijeme u jednom ciklusu. ako i dođe do dvije ovulacije u jednom ciklusu
(kad mogu nastati 2jajčani blizanci) one se dogode u približno isto vrijeme (možda u razmaku od par sati ali ne više) nikako ne par dana.
Što se tiće ponovnog pojavljivanja sluzi pred kraj ciklusa to može biti:
A) sluz koja se kod mnogih žena pojavljuje pred M a vrlo je slična ovulacijskoj (ako si zadnjih dana imala odnos,ta sluz u komb. sa spermom jako liči na ovulacijsku)
B) možda tek sada imaš O a 15 dana je nisi imala (to bi se moglo provjeriti ako mjeriš bazalnu temperaturu).

Dakle, za svaki slučaj hopsajte i pokrijte i ovu mogućnost za začeće.Sretno