-
Meni nije problem koji dan ciklusa je to. Nego nikad prije nisam imala takav iscjedak. Meni to uopce niti ne izgleda kao iscjedak, osjecala sam se kao da je netko u meni probusio balon pun tekucine. Puno je te blago crvenkaste tekucine isteklo jucer u roku par sati, a onda se sve vratilo u normalu. Mene je to bas uplasilo jer za svih ovih godina niti jednom mi se nije dogodilo tako nesto. Vec sam se bila jako uplasila da nesto gadno nije sa mnom u redu, a jedini spas bi mi bio kad bi to bilo zbog ovulacije.
Inace, ovugnost test je jucer bio pozitivan (moj muz kaze da su obje crtice bile iste boje, a meni se ona moja cinila maaaaalo svjetlija). Danas cu ponoviti test, vjerujem da ce crta biti debela i lijepa
I jos jedan odgovor vas molim. Na topicu o LH testovima mi je jedna clanica napisala da ne treba imati odnose svaki dan jer se onda moze dogoditi da kolicina spermija nije dovoljna za oplodnju. Jucer smo imali odnos, a danas ce sigurno crta na testu biti bas debela. Da li onda imati odnos i danas i sutra? Mislim, nama to nije problem, ali da li cemo si tako upropastiti sanse precestim odnosima?
Bas sam zbunjena sad. A u sperm meets egg planu pise da nakon sto test bude pozitivan, treba imati odnose tri dana zaredom.
Tko je sad u pravu? Imati odnose svaki dan ili svaki drugi, sto je sigurnije?
Nemojte se molim vas ljutiti sto vas gnjavim, ali bas mi je znate hitno. Uostalom tko ce od vas bolje znati koliko je svaki mjesec vazan i koliko je dugo cekati sljedeci mjesec da se pokusa opet. dok sam vas samo citala sve mi je bilo jasno. Sad kad i smai pokusavamo, sva sam zbunjena i imam sto pitanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma