ponudi joj kad dođe vrijeme, možeš i malo duže pričekati, recimo do navršenih 12 mj.lasada prvotno napisa
Pazi da tih dana ne jede ništa sumnjivo, pa joj daj malu količinu, par zalogaja, i gledaj hoće li se pojaviti reakcija tijekom slijedeća 2-3 dana. Ako bude sve ok, drugi put joj daj malo više. Ako bude reakcije, posavjetuj se s doktorom, a možeš ponovo pokušati za par mjeseci, jer se događa da kasnije više ne bude reakcije.
Moja je recimo imala reakciju na grožđe, bar smo tako zaključili. Cijelo vrijeme je pikirala to grožđe, kad god bi imala priliku bi strpala u usta još one sitne zelene bobice, ja nisam neke drame radila oko toga. I kad je imala oko 13 mj i grožđe je konačno dozrelo, jela ga je nemilice i nakon par dana se sva osula, valjda se predozirala. NIje mi bilo jasno, obzirom da ga je već jela i to zeleno. Ali smo smanjili, pa joj se povuklo, i pokušavali smo je spriječiti da ga jede (raste nam na terasi) idućih mjesec - dva. Onda smo joj ponovo počeli davati ali u manjim količinama i više nije bilo problema.
Inače nemamo problema s alergijama, zapravo nitko u obitelji, tako da ako netko zna više neka me slobodno ispravi.