-
kako citam zvuci isto kao kod mene samo sto je kod nas bilo rijec o kolicima i pojavili su se tocno tu negdje 10 dana nakon rodjenja..zasto je patronazna bas sigurna da nisu kolike? kolici i imaju veze s vjetrovima i probavom...
nakon sto iskusanih stvari nama je pomagalo: 12 sab simplex kapi prije svakog dojenja i nosanje na podlaktici da podrigne sto vise zraka van
nekim curama je super pomagao rooibos caj (pijes ga litru-litru i pol svaki dan) pa mozes i to probati..
ja sam pila cajeve (komorac, za dojenje) i nis od toga, ne moras ni pokusavati.. ono sto mozes je paziti sto jedes (nikako dinstani luk, zelje, kupus, brokula, orasasto voce, agrumi, kesten, cvjetaca, mahunarke, gazirana pica, suhomesnati proizvodi- moju jos uvijek jako muci ako pojedem sunku)
homeopatija isto navodno pomaze super mada ja ta zrnca nisam probala ali jesu 2 frendice i jako im je pomoglo..sto se tice davanja caja djetetu isto nemoj jer im je preagresivno za probavu a i ne pomaze bas (ja sam davala kamilicu 2 tjedna), a nikako nemoj davati kim njoj direktno..ne znam zasto ali sam procitala u vise knjiga da ne..mozda druge cure vise znaju 
leonisa editrala krsitelje Pravilnika u skladu s pravilima foruma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma