ne znam da li je normalno ili se trebam zabrinuti ... dakle, pri nadolasku mlijeka, grudi me, kratkotrajno, ali intenzivno zabole ... nisam imala takovu situaciju s Bornom pa se malo čudim ...
ne znam da li je normalno ili se trebam zabrinuti ... dakle, pri nadolasku mlijeka, grudi me, kratkotrajno, ali intenzivno zabole ... nisam imala takovu situaciju s Bornom pa se malo čudim ...
tak je i meni bilo kad sam rodila k. i bome je trajalo neko vrijeme, par mjeseci (nemrem se sjetiti tocno koliko).
mene zapecka dobrano u bradavicama, a nekad i sire
ma mene bas u cijelim (ogromnim) cicama bolilo i peklo. na kratko, ali bas intenzivno.
mene je znalo sve do ramena i skoro pa lopatica bolit u pocetku
i sad me ponekad zna al puno manje. ili sam ja otupila?![]()
ma mene sve to čudi jer je toliko drugačije nego je bilo s Bornom ... ko fol mama sve zna ... čovječe, mama se svemu čudi čudom!!!
ja se isto ne sjecam da sam imala s prvim djetetom tako intenzivni "let down", ali tko ce ga vise znati, to je bilo prije 7 godina, svasta sam pozaboravljala![]()
ja s prvim sigurno nisam imala tako bolan let down, eto sjecam se, nije bilo tak davno![]()
Normalno je da neke mame neki ili svaki put osjete refleks otpuštanja mlijeka intenzivno, čak i bolno, dok drugi put to ne mora biti pravilo. Neke žene ga nikad ne osjete, već samo prepoznaju po bebinom gutanju.
Ni jedno ni drugo nije zabrinjavajuće, ali vjerujem da si se iznenadila s obzirom na već ranije iskustvo s dojenjem.
Uživajte!![]()
baš me iznenadila ta bol ... žabrijala sam si da nešto nije u redu ...
... danas nam je 9. dan od poroda, maleni siki super i super dobiva na težini, svaka pelena je pokakana i mokra. No, buni me to što mi mlijeko iz dojki uopće ne curi, ne trebaju mi jastučići, osjetim "otpuštanje" ali ništa ne curi u vrijeme između dva podoja :? .
Jel to ok??
emira,
to je sasvim u redu. Nekim ženama ne curi nikad mlijeko, nije to nikakav znak za uzbunu. I sama spadam u tu skupinu, nikada mi jastučići nisu trebali, a bembolo je dobivao po dvije kile prirasta uprva dva mjeseca
Samo se opusti i uživaj s bebicom![]()
Ni meni ne curi i ne trebaju mi jastučići i neki dan sam prvi put osjetila refleks otpuštanja mlijeka i ful sam sretna. Sad ga stalno osjetim! :D :D
Treba mi cca 20 sec da počne teći... i onda bebolinac počne gut gut...![]()
a kad se sjetim onih muka i problema na početku...agata prvotno napisa
![]()
Daaa...apricot prvotno napisa
Moram priznati da nema Roda mi bi sad bili na boci, sigurno...
Pusa svim savjetnicama za dojenje posebno tebi apricot!![]()
meni je taj let-down tako bolan da ga jedva izdržim. dođe mi da ga počnem prodisavat kao trudoves prvom definitivno nije bilo ovako intenzivno...