-
E.colli
Evo smo iz pedijatra i nalazi kažu da malo zlato ima e.colli, kakao sam je i ja često imala, došlo mi je momentalno zlo. To je jako dosadna bakterija koja je sada napala urinarni kanal.Budući je moj dječak 4 i pol mjeseca star ne dolazi u obzir uvin čaj ni pripravci od brusnice, ako ima tko kakvih savjeta, iskustava...
-
Tinci je isto bio star 5 mjeseci kada su mu je otkrili, a dobio je od pedijatrice antibiotik(?) Zinnat (ili tako nesto),a nas prijateljica dr. je predlozila da odemo nefrologu i ta nam je dr rekla da nema nikakvih drugih problema, osim da mu se upalio piso i da su mu od tuda bakterije, te da vise ne treba piti taj lijek, nego je potrebno prevuci mu kozicu i ocistiti.
Epilog svega je da je pio lijek vec 7 dana prije tog pregleda i da mu se e.colli povukla od antibiotika, a na prevlacenje kozice nismo isli.
Nekog pametnog savjeta nema
:/
-
Si ziher da ne smije brusnicu? Postoji neki sirup koji je moja mala uzimala sa cca 9 mjeseci (no tvoja je ipak nešto mlađa beba). Ako dojiš, možda možeš ti uzimati. A i mi smo dobili antibiotik i mislim da smo beštijicu odmah riješili. Sad redovito cuclamo sirup od brusnice, a mama se uzrujava jer svako tolko ujutro 'lovi' piškalinu i šalje na pretrage
-
a koliko on to točno ima e.coli?
imate li nalazeurinokulture?
mi smo 4 mjeseca završili u bolnici zbog iste stvari i pokazao se refluks, kod dečkića je često uzrok urinarne infekcije taj refluks i zato se obično odmah hospitaliziraju i nefrološki obrade.
bitno je na vrijeme započeti terapiju antibiotikom ako je konc. veća od 10x4
-
Moja je kćer imala 9 mjeseci kad joj je ustanovljena e.colli pod sumnjom u reflux.
Vodila se u dnevnoj bolnici i dobijala je injekcije 2 x dnevno a kasnije samo Zinnat.
Savjetovali su mi sirup od am. brusnica CranActin i to smo pili nekoliko mjeseci. Sve je bilo ok i nije bilo nikakvog refluxa. :D
Sada dajemo redovito urin na kontrolu i nikada do sada nije se vratilo ništa slično.
Mislim da CranActin može i tvoje dijete! Posavjetuj se malo sa pedijatrom!
Želim vam brzo ozdravljenje!
-
Moj Vito uzima CranActin od 3. mjeseca života,naravno po preporuci nefrologa (ima refluks).Znači, nema brige.
-
Moja kćer je od 4. mj. života pila Cran Actin i i to 0.5 ml. ujutro i 0.5 na podne jer se od toga puno mokri, pa da joj po noći ne propusti pelena. Popila je 2 boce za redom, i onda nakon pauze još 1. Sada ima 17 mj. i pije 4. preventivnu, a i voli okus brusnice. Ja sam se savjetovala sa pedijatrom i distibuterom, nije bilo nikakvih nuspojava, dapače sadrži i vit. C. Svakako morate otići nefrologu sa tako malom bebom pogotovo ako je dečko jer kod njih je e.colli često znak da se radi o refluksu. Ako sam dobro shvatila iz Splita si, pa otiđi kod dr. Sarage- on je br.1!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma