Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: I odrasli liju suze?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno I odrasli liju suze?

Ali ne mislim na one trenutke kad nam ode netko drag u vječna lovišta, niti onda kad se negdje opičiš vrhovima nožnih prstiju, čak ni onda kad gledaš neki tužan film. Mislim na plač koji je posljedica psihičkog stanja koje nas ponekad natjera da zaplačemo onako iz dubine duše, a poslije nam bude sve super. Kao da skineš veliki kamen sa sebe, a i knedle iz grla napokon odu.
    Dali zaplačete ikada? Zbog čega? Koliko često? Jel uopće dobro plakati?
    Mene s vremena na vrijeme ulovi neka sjeta i nema puno veze sa nekim trenutnim problemima, već onako jednostavno dođe i prođe, otplačem i opet sam ko nova.
    I jel plaču odrasli muškarci? Jeste vidjeli kojeg?

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja plačem, povremeno, kad me uhvati nemoć radi napada tjeskobe koji ne znam smiriti na vrijeme ili kad me uhvati silna tuga. Nekad plačem tiho, naslonjena glavom na naslon kauča dok se suze slijevaju u tišini, a nekad ridam ko da je sudnji dan.

I uvijek se nakon toga osjećam bolje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo od ganuća, npr. kad se u Hlapiću otkrije da je Gita u stvari Marica, ili kad čitam pjesmice o svoj djeci svijeta, i slično.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, cesto, iz raznih razloga. cca jednom tjedno.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ako plačem kako opisuješ, onda sam sigurno u PMS-u. Nekad sam plakala svaki mjesec, u zadnjih par godina plačem svaka 3-4 mjeseca . Meni je uvijek vrlo iscjeljujuće i okrepljujuće tako plakati. Nisam žena-stena i nadam se da nikad neću biti.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj BubaSanja prvotno napisa
    Ja plačem, povremeno, kad me uhvati nemoć radi napada tjeskobe koji ne znam smiriti na vrijeme ili kad me uhvati silna tuga. Nekad plačem tiho, naslonjena glavom na naslon kauča dok se suze slijevaju u tišini, a nekad ridam ko da je sudnji dan.

I uvijek se nakon toga osjećam bolje.
    Isto ovako i ja.
    Prije je to bilo često, svako par dana pa sam pomšljala sam bolesna.
    Sad kad imam djecu sve rjeđe i rjeđe, valjda od obaveza ne stignem se olakšati.
    Inače sam veoma emotivna i lako zaplačem do te mjere da se zbog cmizdrenja ne mogu pošteno posvađati.
    Cmizdravica ali mi fali.

Nekad kad sam se htjela olakšati mogla sam bez problema zaplakati za sekund.

I da stariji sin me vidio možda 2-3 puta kako plačem i bio je tako žalostan da me molio da prestanem i onda sam počeo plakati.
    Bilo mi ga žao i valjda treba da ga poštedim svojih suza.
    Sve mi suze tapkao s maramicom...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja bi dala sve na svitu da se mogu dobro isplakat.
    ali isplakat suze radi sebe same i mojih problema, a ne zato jer mi se cmolji na neki blesavi film.
    na filmove uvik imam spremne suze, a kad mene stegne sa svih strana tad suza ni za lijek. a taaaaaako bi povremeno volila plakat, iz dubine duše, da se onda stvarno poslije osjećam bolje.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    ...cmolji na neki blesavi film.
    na filmove uvik imam spremne suze
    Poznato, oplakala sam i gorilu Joa kad je pao sa ringišpila u lunaparku, pa i ovog kita Willya dok preskaće kamenu branu u slobodu, a i još mnogo životinja raznih vrsta i dezena.
    Reko bi čovjek žena-pekmez. Kaj češ, imam nježnu dušu.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da, ja plačem, češće nego bih htjela, u situacijama u kojima nikako ne bih htjela. To relaksirajuće plakanje obično dođe nakon dugovremene akumulacije stvari koje bih trebala reći odmah, a prešutim. Nekad plačem u kupatilu, nekad kad svi spavaju, nekad i prilikom "izražavanja" onih gore spomenutih prešućenih jada.
    Da, plaču i odrasli muškarci, jako rijetko, ali plaču.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja imam suza i za one lipe romantične filmove i za svoja užasna stanja u kojima se nađem, nekad se bolje osjećam, nekad ne, sve mi je do trenutka, ali mislim da plakanjem generalno možemo pomoći izbaciti te šugave osjećaje.

Moj MM je jednom zaplakao, ali zamislite kad sam ga ja naljutila do besvjesti - baš sam koza. A da li plače kad mene nema nemam pojma. O teškim trenucima, a bilo ih je i ima ih (ova naša muka oko bebača, posao...) često pričamo pa je možda njemu to dovoljan ventil, meni nije pa cmoljim, ali to je valjda zato jer sam ja žena, a on ipak MUŠKO 8) .

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mene najvise pogode price o bolesnoj djeci ili starim i nemocnim ljudima. ali vise od toga placem zbog zivotinja. ja uopce ne mogu gledati animal planet, pa ne bi me vise bilo!!!!!!

sa svojim se zivotnim problemima itekako borim, ali kad vidim nesto od ovo troje gore nabrojanog, placem ko godina.

emotivac teski....

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

plačem uvijek kad imam pms,a zna s dogoditi i povremeno bez nekog razloga.Poslije mi bude lakše,a nastojim da me N ne vidi jer se neoliko puta preplašio.Često sam plakala kad mi je mama operirala karcinom to pamtim kao vrlo stresno razdoblje,kad mi je uginuo pas...nađe se razloga bez brige.
    Plač mi je ventilacija stresa.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Plačem. Ima perioda kada je to svakih par dana, a ima ih i kada ne zaplačem par mjeseci. Ali onda kad krene, obično nadoknadim te mjesece.
    MM-a sam vidjela možda 2-3 puta, ali tada je to bilo baš ridanje i teškom mukom se uspio zaustaviti.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa
    Ako plačem kako opisuješ, onda sam sigurno u PMS-u. Nekad sam plakala svaki mjesec, u zadnjih par godina plačem svaka 3-4 mjeseca . Meni je uvijek vrlo iscjeljujuće i okrepljujuće tako plakati. Nisam žena-stena i nadam se da nikad neću biti.
    I ja placem kada sam u pms-u. Tada sam i nevidjeno nervozna. Bas je juce bio takav dan. Bila sam prava vristalica, i zena i majka. Pa sam posle plakala od nemoci i jada sto nisam uspela da se kontrolisem.
    Posle potoka suza - kao nova. Plac stvarno isceljuje. Sva sreca pa nije svakog meseca pms tako intenzivan...

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

neoliko=nekoliko,ja fakat radim lapsuse kao nenormalna u zadnje vrijeme

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma da naravno priče o bolesnoj djeci me dotuku, plačem ispred bilo koga tko se našao sa mnom u prostoriji ne mogu se suzdržati, vjerojatno još dodatno mi bude gore jer imam jednu tešku situaciju u obitelji (ljubav moja mala), često okrenem one humanitarne telefone i sad kad bolje razmislim to me još najviše dirne i tada najčešće plačem!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

U ovih 18 godina koliko se poznajemo, MM je plakao dva puta, a da sam ga ja vidjela. I da, bilo je baš onak jako.
    Samo kaj je tih dva puta, naspram mojih 202. :/
    Izgleda da oni ipak manje tule.

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I mene puno više stvari rasplače od kad sam mama, filmovi ne baš, više stvarnost

MM se isto znao rasplakati par puta onako pošteno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj pipi1 prvotno napisa
    I mene puno više stvari rasplače od kad sam mama, filmovi ne baš, više stvarnost

MM se isto znao rasplakati par puta onako pošteno
    OT:
    Čuj ti pipi, ako ga treba utješit samo reci, ja bum došla.

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dogovoreno

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

onako katarzično plačem rijetko, ali je prekrasno oslobađajuće

dozivjela sam to jako puno puta
    ali mene privlače emotivci-placljivci-depresivci-pjesnici-islicni, pa sam oko sebe skupljala takve muske

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja stalno
    mene sve zivo rasplace
    recimo popodne gledam "ne zaboravi stihove" i kad sam vidla da ona mala ima jos troje brace ja se isti cas rasplakala buaaaaaaa
    samo me nekaj stegne i bas ono placem, al nije to tuga nego pojma nemam kaj
    ono... placno mi je

a kad je neka opasna situacija, npr. dijete mi padne ili je neka druga panika ili se dogodi nesto sto zahtjeva odredjenu dozu ozbiljnosti - meni smijesno... al ono smijesno uzas jedan

grozno
    al nemrem si pomoc

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da ne pricam kad je neka priredba gdje mi djeca nastupaju
    svi ono odusevljeno klicu, smiju se, veseli
    a ja naricem
    ili ak se neko zeni
    ili ak je neka hiper radosna situacija... mene odmah stegne na plac

neki dan sam gledala kucanice i kaze ona Bree pospremi to u kutiju, cvrsto je zatvori i spremi duboko u neki ormar
    pa sam malo vjezbala tu njenu spiku jer je melita u 12. mjesecu imala puno nastupa
    i malo je pomoglo, stvarno je
    al treba se toga sjetit na vrijeme

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: I odrasli liju suze?

Citiraj rinama prvotno napisa
    Ali ne mislim na one trenutke kad nam ode netko drag u vječna lovišta, niti onda kad se negdje opičiš vrhovima nožnih prstiju, čak ni onda kad gledaš neki tužan film. Mislim na plač koji je posljedica psihičkog stanja koje nas ponekad natjera da zaplačemo onako iz dubine duše, a poslije nam bude sve super. Kao da skineš veliki kamen sa sebe, a i knedle iz grla napokon odu.
    Dali zaplačete ikada? Zbog čega? Koliko često? Jel uopće dobro plakati?
    Mene s vremena na vrijeme ulovi neka sjeta i nema puno veze sa nekim trenutnim problemima, već onako jednostavno dođe i prođe, otplačem i opet sam ko nova.
    Da plačem kad se posvadim s MM-om, ustvari kada me "razočara" riječima ili postupcima, kad vidim da se "ne kužimo".
    Onda se isplačem ko kišna godina i puno mi je lakše poslije.

Netko je gore spomenuo, od kad sam rodila - plačem na filmove (prije rijetko na koji), posebno sam osjetljiva na djecu, na humanitarne akcije itd.

Reče mi MM da uvijek plače na Brave Heart i Armegedon - na kraju (nisam vidjela).
    I jednom je plakao kad je Luka pao (okrenuo se s dvosjeda) dok ga je on čuvao.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, ali i umarajuće. Ja sam poslije toliko prazna da mogu jedino u krevet.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Da, ali i umarajuće. Ja sam poslije toliko prazna da mogu jedino u krevet.
    Vidiš :/ nekada "držim" dok ne idem leć i onda se isplaćem i zaspim "ko beba".
    Tako mi je ustvari i najdraže plakati - sama, pred san.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja zadnjih godina rijetko na životne situacije, kao da sam srca kamena
    tužne filmove ne računam
    ali pred mjesec dana nam se V izgubila navečer na Cvijetnom, gužva, oni božični štandovi, MM i ja trčimo po Cvijetnom kao 2 nedoklane kokoši, vičemo, ne vidimo je, ja u Margaretsku, on u Preradovićevu, pa natrag bezglavo po Cvijetnom...
    to je sve trajalo možda 5 minuta, ja sam počela plakati od nemoći, a kad smo je našli od sreće
    ali to opet nije bio onaj oslobađajući plač, nakon kog osjetiš kako su ti ramena laka
    M je bio na rubu suza, oči su mu bile ko kapule, ali nije se rasplakao

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ali isplakat suze radi sebe same i mojih problema, a ne zato jer mi se cmolji na neki blesavi film.
    na filmove uvik imam spremne suze, a kad mene stegne sa svih strana tad suza ni za lijek. a taaaaaako bi povremeno volila plakat, iz dubine duše, da se onda stvarno poslije osjećam bolje.
    e, i ti ga kompliciraš! Kad ti je da se isplačeš - metni film, pa plači. Al mi reci koji su dobri da i ja pustim koju suzu (i meni ko da su se zapekle).

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

redovno placem, u detinjstvu sam bila poznata
    kao placi pi*da.
    a danas najcesce od besa
    kad se posvadjam sa svekrvom
    i ne mogu je izdevetati, nego odem i sobu i placem
    zato sto ne mogu stvari promeniti.
    na tuzne filmove redovno, min 1xnedeljno.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne vredi plakati, kaže pesma stara, i ne vredi ljubiti sa previše žara.

na životne situacije ne mogu ni suze pustiti. mene plač ne oslobađa, samo mi dodatno bude teško, tako da ga nastojim suzbiti. na neki film ("mostovi okruga madison") mi oči znaju zasuziti, al to bi već bilo to.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja, kao djuma plačem od besa i nemoći. al imam sreću da mi je svekrva daleko Ali posle toga mi nije lakše, ne budem više besna ali nekako otupim i bezvoljna sam.
    A to da se isplačem i da mi bude lakše..... stvarno retko, ali ne od neke tuge nego od skupljenog umora, ljutnje....
    A ovako, ovo uobičajeno plakanje mi je kao dobar dan. Na film (nisam pogledala ni jedan u komadu odkad imam dete :shock: ), na priče iz novina, plakala sam u čekaonici DZ zajedno sa nekom bebom koju mama nije htela da uzme iz kolica, a ona je tako tužno plakala

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    a ja naricem
    ili ak se neko zeni

Ovako i ja. Uvek cmizdrim u prvom redu...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    ne vredi plakati, kaže pesma stara, i ne vredi ljubiti sa previše žara.
    gde me nadje...
    ...Jer nijednom srcu nece lako biti, i ne vredi ni zbog koga gorke suze liti...

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ovo potpisujem

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    e, i ti ga kompliciraš! Kad ti je da se isplačeš - metni film, pa plači. Al mi reci koji su dobri da i ja pustim koju suzu (i meni ko da su se zapekle).
    kad mi dođe teško dok ja nađem film, pa ga malo odgledam i dok krenu suze prošla baka s kolačima.
    više bi volila dobro se isplakat nego urlat ko luđakinja kad mi se zacrni pred očima.
    ali meni suze jednostavno neće da krenu. neće, pa neće. ko da imam kameno srce. i to me brine. jer negativne emocije ne izlaze vani nego se samo sakupljaju. a do kada i kako će se na kraju manifestirat - to je pitanje koje me zabrinjava.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Placem kad mi se "skupi" i onda mi je lakse.

Placem i kad sam jako sretna i jako uplasena, nemocna.
    Od kad sam postala mama, naplakala sam se vise nego ikad. Od straha, pa od srece. Od ganuca, pa od nemoci.
    Placem i dobro je, znam da osjecam. Znam da zivim.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ali meni suze jednostavno neće da krenu. neće, pa neće. ko da imam kameno srce. i to me brine. jer negativne emocije ne izlaze vani nego se samo sakupljaju. a do kada i kako će se na kraju manifestirat - to je pitanje koje me zabrinjava.
    mislim da ne treba da te brine. brine te samo zato jer je sad "in" iskazivati osjećaje, cmizdriti i plakati, te u raznoraznim tečajevima "izbacivati" sve iz sebe, "pronalaziti" sebe, truć bluć. i čim ne odgovaraš tom profilu - misliš da nisi normalna (iako si heteroseksualka ). mene moje srce kameno ne brine - takav sam tip (i imam pravo biti takva, dok god nekoga time ne povrijedim). na neki drugi način se "ventiliram" (a da i ne znam). fizički sam slaba, al psihički mogu svašta izdržati i nemam problema što sam takva. ne bi trebala ni ti.

Luminitsa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Plačem svako malo - na krajeve filmova, ma i na sredine, na neke rečenice koje me podsjete na trenutnu situaciju, plačem dok se osjećam osramoćeno, cmizdrim čak i dok sam jako sretan. Ne prođe tjedan a da ne odradim svoju rundu cmizdrenja/plakanja.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mislim da ne treba da te brine. brine te samo zato jer je sad "in" iskazivati osjećaje, cmizdriti i plakati, te u raznoraznim tečajevima "izbacivati" sve iz sebe, "pronalaziti" sebe, truć bluć. i čim ne odgovaraš tom profilu - misliš da nisi normalna (iako si heteroseksualka ). mene moje srce kameno ne brine -
    ovime si me ponovno podsjetila zašto si moj idol.

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Nedavno sam plakala kad mi je mačak uginuo, onako ko kiša. I MM sa mnom. Rekao da mu je grozno što ja tako plačem, ne toliko za mačetom.
    Znala sam prije često plakati, kad mi je bilo teško, bila sam sama, MM daleko jer zbog poslova nismo mogli živjeti zajedno... Ali nije mi to donosilo olakšanje. Jer situacija se nije promijenila zato što sam se ja isplakala. Fizički sam se osjećala bolje jer sam se riješila napetosti, iscrpila se plačem, ali psihički ostalo je isto. Možda bi bilo bolje da sam se umjesto plača primila usisavača, bila bi jednako iscrpljena ali bi nešto korisno napravila

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

O da, placem, ne toliko kao prije ali placem. Mada me nesto ipak mora potaknuti, obicno to bude neka sitnica i onda na kraju isplacem mora zbog 100 drugih razloga. I bude mi bolje, kao da sam se doooobro naspavala! Osim sto su mi otecene oci

Ima nesto na sto placem, a ne znam ni sama zasto. Ona djecja pjesma koju pjeva Jacques Houdek, imam taj cd pa ga malac stalno slusa. Dio na koji placem; "ali cemu sluzi mama, ali cemu sluzi tata, rukama kad padne tama, da te grle oko vrata" Kad to cujem potoci teku..

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    a ja naricem
    ili ak se neko zeni
    ili ak je neka hiper radosna situacija... mene odmah stegne na plac

I meni se ovo dešava i iskreno bude mi često neprijatno.
    Svi oko mene kako treba jedino meni maskara upala u oči, pa frfljam alergija, trun u oku i sl.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mislim da ne treba da te brine. brine te samo zato jer je sad "in" iskazivati osjećaje, cmizdriti i plakati, te u raznoraznim tečajevima "izbacivati" sve iz sebe, "pronalaziti" sebe, truć bluć. i čim ne odgovaraš tom profilu - misliš da nisi normalna (iako si heteroseksualka ). mene moje srce kameno ne brine - takav sam tip (i imam pravo biti takva, dok god nekoga time ne povrijedim). na neki drugi način se "ventiliram" (a da i ne znam). fizički sam slaba, al psihički mogu svašta izdržati i nemam problema što sam takva. ne bi trebala ni ti.
    i sad bi kao trebalo pustit i koju suzicu, onako brzo izvučenu iz džepa.
    ali mene si samo dobro nasmijala i baš ti hvala.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mene i reklama moze rasplakati :/

sta cu, takva sam. MM me uvijek zeza kad gledamo neki romantici film jeli placem

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    mene i reklama moze rasplakati :/

sta cu, takva sam. MM me uvijek zeza kad gledamo neki romantici film jeli placem
    mene mastercard reklama rasplače. i onda brzo prebacim kad na vh1 "We are the world, we are the children" s gladnom afričkom djecom pa se još više rascmoljim. plačem na svaku glupost, pogotovo sad u trudnoći.

Još od adolescencije znam izbaciti dušu plačući, obično ridajući, nebitno na doba dana ili broj osoba kojima sam okružena, da ih poznajem, jesmo li na javnom mjestu. Plačem ko da nikog nema. Nitko ne plače kao ja 8)

I da, bude mi lakše, osjećam se praznom i taj osjećaj mi treba jer svijet preintenzivno doživljavam.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa, onako katarzično jako rijetko plačem. I inače rijetko plačem. Ali sam neki dan plakala-od muke, kad mi je kći izvrnula tanjur sa salatom i ciklom na friško oprani tepih. Njen komentar je bio: :shock: Mama, ali mame ne plaču!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj xanax prvotno napisa
    mene najvise pogode price o bolesnoj djeci ili starim i nemocnim ljudima. ali vise od toga placem zbog zivotinja. ja uopce ne mogu gledati animal planet, pa ne bi me vise bilo!!!!!!

sa svojim se zivotnim problemima itekako borim, ali kad vidim nesto od ovo troje gore nabrojanog, placem ko godina.

emotivac teski....
    Evo ovako i ja...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Pa, onako katarzično jako rijetko plačem. I inače rijetko plačem. Ali sam neki dan plakala-od muke, kad mi je kći izvrnula tanjur sa salatom i ciklom na friško oprani tepih. Njen komentar je bio: :shock: Mama, ali mame ne plaču!
    Moram
    Mogu zamisliti kako ti je bilo, evo jedan

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Citiraj Dijana prvotno napisa
    Moram
    Mogu zamisliti kako ti je bilo, evo jedan
    i od mene i i

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

prije nego sto sam imala djecu sam plakala rijetko.. uh, bas jako rijetko. ali otkad su djeca tu placem, ono, na reklame za margo. koma sam. cmoljo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •