Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: kaki svaki treći-četvrti dan

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno kaki svaki treći-četvrti dan

Molim Vas ako imate iskustva da mi pomognete. Malena mi ima 2 godine i 9 mjeseci i još je u pelenama. Imamo problema sa kakanjem,jednostavno joj ne dolazi prva dva dana.Onda treći dođe,kaže da je boli trbuh i kaki. I tako stalno u krug,nikako da se regulira svakodnevno pražnjenje. Imala je problema sa izoliranom e.coli i bolovima kada kaki ,zatim je dobila kremicu za guzu jer pedijatrica je pretpostavljala da joj je napukla guza.Sada je toliko ne boli kada kaki,ali muči me što je svaki treći-četvrti dan!
    Kupila sam sirup na bazi šljiva,ali ne pomaže!Ima li netko iskustva sa tim,trebam li se zamarati? pedijatrica ne vidi tu neki problem,a ja kao sve mame nemam mira :/

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne bum te utješila ali samo da ti velim da nas ima još.
    Moja Leona (5 godina) cijeli život ima neurednu probavu s kakanjem svakih par dana, iako se trudim davati joj što više vlaknaste hrane. Jednostavno je takav organizam.

Njoj zna jako pomoći masiranje trbuščića i kupanje u toploj vodi koje gotovo uvijek istjera kakača van :D

Probaj taj trik

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vidiš kloklo i nama je kupanje i toploj vodi pomagalo da se pokaka.
    Čim bi 10 min sjedila u kadici, odmah bi joj se kakalo.

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupanje je i nama pomoglo.

Kakanje svaki 3. dan samo po sebi nije problem, ne mora ona stolicu imati svaki dan. Problem je ako je boli trbuh ili ako je boli samo kakanje. Vjerujem da se ona trenutno vise boji da bi je moglo opet boljeti.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj MamaRibice prvotno napisa
    Kupanje je i nama pomoglo.

Kakanje svaki 3. dan samo po sebi nije problem, ne mora ona stolicu imati svaki dan. Problem je ako je boli trbuh ili ako je boli samo kakanje. Vjerujem da se ona trenutno vise boji da bi je moglo opet boljeti.

Vjerovatno je strah da će je boliti,pa je vraća kada joj dođe.Ali kada više ne može onda ide van sve!Kada joj dolazi kaže da je boli guza,ali nadam se da ta bol nije ništa ozbiljna!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •