Moj mali ima 9 i pol mjeseci i imam slican problem.
Radim vec dva mjeseca, a doma dolazim pod pauzom za rucak podojiti ga. Tada hoce siku i fino popapa. No, ujutro kad se probudi sisa jedino ako je jos snen, inace bas nece, popodne pojede malo mog izdojenog mlijeka, a kad dodjem doma s posla nece sisat. Hoce pravu veceru i zna da ce ju dobit. Vise cak nece sisat ni za uspavljivanje jer se uvijek najede za veceru. Tjesi me barem sto sisa po noci - bar 3 puta. Nije mi tesko budit se ako je to za njegovo dobro!
I onda uvijek jedva cekam vikend da budemo stalno zajedno i mislim kako cemo cesce dojiti po danu i onda ispada da je to rjedje nego kad radim
Ne znam zasto mu se ne da :?
Previse je zaigran, samo stavi siku u usta, potegne 2 puta da zna da mu je sika tu, ali pritom naravno nista ne popije, i onda puzanje okolo. I onda mi vikendi zavrse u izdajanju, iako smo stalno zajedno :/
Mozda je to neki period kad im sika prestaje biti toliko zanimljiva kao svijet oko njih.
No, da me brine, brine me. Da barem do godine dana kad mu je mlijeko jako potrebno sise normalno, a poslije nek si uspostavlja neki svoj ritam.
Al, evo kazu cure da beba radi kako njoj pase i to me tjesi.
Tako malen, a vec zna sta hoce