Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Medicinska dokumentacija

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Medicinska dokumentacija

Spremam stan i stalno nailazim na svakakvu nesređenu medicinsku dokumentaciju. Pitam se da li mi sve to treba. Što čuvati, a što baciti. Trebaju li mi papiri od ginića o zdravoj trudnoći od prije 6 godina?, Trebaju li mi papiri od dermatologa o nečemu od prije 5 godina? Kako dugo čuvati povijesti bolesti koje nisu kronične? Što vi čuvate, a što bacate? :?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sve nalaze spremim u fasciklu i tamo stoje dok ne nađem vremena da to pregledam i onda uglavnom sve završi u smeću.
    Istina nekad prođe i više godina dok to ne napravim (lako mi ih je utrpati u fasciklu a teško naći vremena za čistku).

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa
    Ja sve nalaze spremim u fasciklu i tamo stoje dok ne nađem vremena da to pregledam i onda uglavnom sve završi u smeću.
    Po kojem kriteriju?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kod mene se uglavnom radilo o nalazima sa sistematskog i nalazima od vađenja krvi a to nema potrebe čuvati.
    Kad se radi o nekoj kroničnoj bolesti koja zahtijeva stalno praćenje, to treba čuvati.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Vidiš - sad sam se sjetila da ipak nešto čuvam - a to je povijest bolesti od okuliste (kontrola očnog tlaka).
    Nije kronična bolest ali je nešto što treba svako toliko kontrolirati pa čuvam.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sve čuvam. Nikad neznaš za kaj će ti zatrebati.
    Sortirala sam po fasciklama.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja kod pospremanja naiđem na takve stvari. I ostavim, za nedajbože :? Ali bogme ne bih ih našla da mi zatrebaju

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Čuvam u registratoru podjeljeno po nekim područjima npr. sistematski, ginekologija, kardiolog, okulista, i ostalo. To su neke stvari koje redovno kontroliram i koje volim usporediti. Pod ostalo imam neke nalaze stare i dvadeset godina. Djeca svatko ima svoj registratot, iako nikada nisu bili bolesni. Dokumentacija je poredana kronološki - s obzirom na brdo pregleda kod obojce radi Dystoni sy- fizijatar, neuropedijatar, ortoped, fizioterapeut i sl.
    Nije da zauzima beskonačno prostora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •