Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: jako mokrenje tjekom trudnoce

tackoracko

Početno jako mokrenje tjekom trudnoce

cure bog!!!!

evo 1 put sam trudna imam neke klasicne naznake ali najteze mi pada sto moram svakih pola sata na wc-a da ne pricam kako to izgleda ponoci-umorna sam i neprespavana!
    kako je kod vas sa mokrenjem odnosno uriniranjem???
    inace sam u 6 tjednu
    puno hvala za odgovore

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tako ti je to na početku - zbog hormona i na kraju zbog bebinog pritiska! Nema druge nego privikni se! To nas beba priprema za nespavanje kad se rodi!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

kod mene u prvoj trudnoći sve najnormalnije, nisam morala češće juriti na wc, ali u drugoj... :shock:
    nema tog wc-a u centru grada u kojem me one tete koje naplaćuju nisu poznavale.
    nakon jedne čaše vode išla sam po 3 puta na wc, ponekad po doslovno 10x u sat vremena! mislila sam da mi se nešto "poremetilo" s mjehurom i da će mi tako ostati "zauvijek", ali naravno da se nakon poroda sve normaliziralo

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni je na pocetku bilo koliko toliko ok, ali sada samu u 33 tjednu i glavica mi pritisce mjehur pa sam doslovce svako malo na wc-u.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne znam jel to zbog blizanaca il nije, al ja piškim non stop, od početka trudnoće do sad jednako. Doduše pijem i dosta tekučine, ali svejedno, uvijek sam pila puno tekućine. Idem u prosjeku svako sat vremena, najviše dva. A po noći bar jednom.

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam inace tip koji piski max 3 puta na dan, ali sada...majko mila...znam imati pauzu od 2 sata no sretna sam jer se ne budim ponoci (jedino kaj me ujutro sve boli)

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tako ti je to na početku - zbog hormona i na kraju zbog bebinog pritiska! Nema druge nego privikni se! To nas beba priprema za nespavanje kad se rodi!

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da, da, i ja ti mogu samo reci: tako ti je to
    Meni osobno je najveci problem bio otic negdje, jer mi je wc uvijek morao biti tu negdje, sto bas i nije uvijek moguce. Osjecala sam se kao na lancu koji mi dopusta radijus kretanja nekih 30-45min od zahoda

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Palagruža prvotno napisa
    Da, da, i ja ti mogu samo reci: tako ti je to
    Meni osobno je najveci problem bio otic negdje, jer mi je wc uvijek morao biti tu negdje, sto bas i nije uvijek moguce. Osjecala sam se kao na lancu koji mi dopusta radijus kretanja nekih 30-45min od zahoda
    Točno tako kod mene. Ako ne ispišam i tih par kapi na vrijeme, imam osjećaj da će nešto prsnuti u meni.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo ja sam oko 6. nedelje. prvi put.
    mokrim svaki cas i dala sam i urin na pregled i urinokulturu i nalaz negativan.
    znaci normalno je valjda

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    kod mene u prvoj trudnoći sve najnormalnije, nisam morala češće juriti na wc, ali u drugoj... :shock:
    nema tog wc-a u centru grada u kojem me one tete koje naplaćuju nisu poznavale.
    nakon jedne čaše vode išla sam po 3 puta na wc, ponekad po doslovno 10x u sat vremena!
    identično i kod mene.
    više sam luda od tog trčanja na wc.
    više mi je muka išta iti popit jer znam koliko ću puta trčat po wc-u. najgore mi je ufradu kad svako malo moram ulazit u kafiće i tražit di ću se olakšat.

kad će prestat ovako često mokrenje?????

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    Meni uopce nije prestalo, a sad u 36. tjednu moram na WC čim se postavim u okomiti položaj

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa
    Citiraj Loryblue prvotno napisa
    Meni uopce nije prestalo, a sad u 36. tjednu moram na WC čim se postavim u okomiti položaj
    aaaa šta si me dobro utješila
    i ne samo što mi je muka od tih silnih trčanja po raznoraznim wc (u kojima uvik molim boga da nešto ne pokupim od bakterija) nego i ne mogu trpit. počne me sve bolit, mjehur i bubrezi ko da će mi se raspast.ako kihnem - pobigne mi u gačice. ako zakašljem pobigne mi u gačice. kad pušem nos - opet u gačice.
    pa strava i užas.
    nisam bila tako promočiva u prvoj trudnoći :?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imam pitanje. Na samom pocetku trudnoce sam, tek sto je izoltala mesecnisa i test pokazao +. U vreme kasnjenje mesecnice sam imala potrebu sa stalnim mokrenjem koje je bilo praceno peckanjem i tezinom pri mokrenju. Da napomenem da sam se lecila od e.coli koju sam imala i u brisevima i u urinu. To sam to nekako sanirala ali odjedamput se izgleda opet nesto dogada. Danas idem kod doktora a sutra sigurno na analize. Nista ne pijem jos od lekova ali sam bas zabrinuta za moguce posledice. Interesantno je da danas neman nikakve simptome, mokrim normalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •