Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Ah ta znatiželjnost

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Ah ta znatiželjnost

Bokić cure. Dajte mi recite s koliko tj. ste počele raspoznavat kojim dijelom tijela vas je bebica ritnula. Ja sam jučer počela osjećati veća ritanja i to takva da sam se uplašila kad sam vidla kvrgu malo ispod pupka. Jel to još prerano ili ću uskoro raspoznati npr.kvrgu od nogice i sl?

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I da, zaboravila sam napisati da sam leptiriće u buši počela osjećat s 14 tj, ritanje s nekih 16 tj.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je doktorica rekla u kakvom je položaju beba. Glavica je već dolje (nadam se da će i ostati) a nogice gore. Prema opipu mogu reći da mi nekako "tvrđa" densna strana. A kad udara... pa ako ću uzet u obzir navodni položaj bebe onda mogu reći da ručicama udara puno češće i ti udarci su slabiji, dok nogicama jače udara. 22. tjedna trudnoće.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja samo mogu pretpostaviti; znam kako je okrenut pa shodno tome pretpostavljam jel ruka ili noga. Al da će se baš vidjeti oblik... Mislim da ne

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nekome se vidi mala kvržica od noge i veće kvrge od guze i glavice. Ali ja neću moći to da vidim, jer sam jako dobro tapacirana u predelu celog trbuha

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj vanesax prvotno napisa
    Nekome se vidi mala kvržica od noge i veće kvrge od guze i glavice.
    E da, to vidim. Vidim lijevu nogu i leđa.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa
    Citiraj vanesax prvotno napisa
    Nekome se vidi mala kvržica od noge i veće kvrge od guze i glavice.
    E da, to vidim. Vidim lijevu nogu i leđa.
    Meni je to jaaako slatko, iako je nekome scary

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Naša ima glavicu kod pupka i redovito ju napipam i pomilujem , ostale dijelove samo osjećam

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja eto, u cetiri trudnoce, nisam nikad uspjela skuzit ni kako su okrenuti, ni cime me kuda i gdje guraju i lupaju ni sto im viri

i jedna mi je draga prijateljica bila dvaput istovremeno trudna i izludjivalo me to njeno: evo me sad lijevom nogom iza desnog jajnika udario, joj kako me boli kad me desnom rukom osine po mjehuru....

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

oko 15 tjedna prva meškoljenja

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Prvo micanje sam osjetila oko polovice trudnoće, ali ne mogu baš reći da sam znala koji dio tijela me ritnuo. Možda je to zato što ne spadam u vitke žene i moja trbušna stijenka nije tanka. Kod onih koje nemaju masne naslage, vjerojatno se može prepoznati dio tijela koji gura.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni se sad pred kraj počeo ritati i meškoljiti po jednoj strani trbuha - lijeva strana full veliki trbuh, a desna kao da sam ispuhana, smiješno to izgleda. ja mislila kako se mali guzom gura, dođem na pregled i dr. kaže: uh, kako je savinuo leđa. tako da, očito ne kužim kojim dijelom tijela me udara.

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da to jako ovisi o tome kako je bebać smješten. Ja sam na početku vidjela samo kako mi se koža na trbuhu pomiče (oko 20-22tj)
    a onda se pomaknula i nisam kužila ništa. Nije više tukla prema vani. A nakon negdje 26 tjedna čini mi se sam mogla točno skužiti čime me lupa i kako je okrenuta. Sada bez problema napipam nožicu a i vidi se mala kvrgica kada se princeza proteže. Ruke ne vidim jer su joj ruke negdje u mom mjehuru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •