-
Učestalost menstruacija nakon poroda
Imam mali problem. Naime, prvu menstruaciju nakon poroda sam dobila s Nušinih pet i sitno mjeseci. Drugu sam trebala dobiti prije 14 dana i niš. Ni simptoma ni PMSa. Sad vas ja pitam, jel normalno dok se ciklus ne ustabili da menstruacije dolaze kad im puhne ili.... :?
-
ja sam isto prvu dobila nekih 5-6 mjeseci nakon poroda i redovite su mi....
a da nisi trudna??
-
:smajlic kojem je zapela kost u grlu:
Nadam se da nisam, nisam se jos oporavila od trudnoce. U šestom mjesecu trudnoce sam pljusnula na stengama i potrgala sve sta se moglo potrgati u desnom gleznju, prosla koma operaciju, lezala tri mjeseca i jos uvijek ne hodam kak treba, sve me boli. A da ne pricam o zadnjih mjesec dana u bolnici zbog EPH gestoze :/ Nije da ne bih vise nikada bila trudna, ali trenutno stvarno ne mogu. Sama sam doma i nemrem si ni zamisliti s ovom nogom trcati za Nusom i usput se brinuti za drugu bebu
Ali ak menstruacija ne dodje za par dana, odoh ja ginicu.
-
To ti je normalno. Kod mene isto varira od kako sam dobila. Nekad dodje 10 dana prije pa 10 poslije. PMS i nemam. Prije sam svaki put znala kad cu dobiti pojavama PMSa a sada nista.
Ja mislim da treba jos par mjeseci da ti se ustali ciklus i dodje sve u normalu.
Zao mi je sto ti se to sve desilo al dobro je da je sve super zavrsilo.
Drzi se :D
-
ja sam prvu menstruaciju dobila 11 mj. nakon poroda, druga mi je došla normalno, pa će valjda i dalje tako.
a i PMS se vratio :/ ; znači- stanje uredno.
ali mislim da se često zna desiti da prođe dulje vrijeme, dok se ciklusi iznormaliziraju i ustabile.
-
Heh sretnice, cuj nakon 11mj. prva menga. Blago tebi.
-
Mali od frendice ima 2 godine i ona jos nije dobila :D Koja je to sreca, bez (vecih
) promjena raspolozenja, ulozaka, gnjavaza...
-
Sretnica!
A jel ona jos doji ?
-
Doji i po danu i po noći.....
-
evo ja prvi put dobila jučer, nakon 15 mjeseci, i najtoplije se nadam da će se ciklusi ustaliti na, recimo, 3 godišnje...
-
Kod mene još ništa... niti M...
-
amalthea, kamo ti se žuri??
-
Ma, ne žuri mi se, nego... ovako nikad ne znam kad je "sigurno"! LOL
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-