Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: tuuuuuuu smoooo :))

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[quote="pomikaki"]lanad obično tako i čeka mamu, sklupčaju se u travi i pritaje, i tada ih je najbolje pustiti i ne dirati, da ne dobiju ljudski miris, jer ih može mama srna nakon toga odbiti.
    [quote]
    Točno.
    Uz to, kad osjete opasnost (npr. približavanje čovjeka) srna i lane se razdvoje jer je malo lane još preslabo da bi trčalo - trčanjem bi privuklo pažnju predatora na sebe, a ne bi mu moglo pobjeći. Zato srna tada odlazi i ostavlja ga, a ono se sklupča i čeka da se majka vrati po njega.
    Oni koji nađu i uzmu tako "napušteno" lane čine to u dobroj namjeri, ali zapravo čine štetu. Treba ga ostaviti gdje je bilo, i ne dirati ga, kao što reče pomikaki.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a otkud ona tv ekipa u rodilištu?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imas prekrasnu obitelj

vi stvarno uzivate i bas vam zavidim

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

quote="pomikaki"]lanad obično tako i čeka mamu, sklupčaju se u travi i pritaje, i tada ih je najbolje pustiti i ne dirati, da ne dobiju ljudski miris, jer ih može mama srna nakon toga odbiti.
    [quote]
    Točno.
    Uz to, kad osjete opasnost (npr. približavanje čovjeka) srna i lane se razdvoje jer je malo lane još preslabo da bi trčalo - trčanjem bi privuklo pažnju predatora na sebe, a ne bi mu moglo pobjeći. Zato srna tada odlazi i ostavlja ga, a ono se sklupča i čeka da se majka vrati po njega.
    Oni koji nađu i uzmu tako "napušteno" lane čine to u dobroj namjeri, ali zapravo čine štetu. Treba ga ostaviti gdje je bilo, i ne dirati ga, kao što reče pomikaki.

sad znam i ja susjed nam je stručnjak za životinje.....rekao nam je isto to kad je vidio kaj sam dovukla doma...al tad je već bilo kasno... neću više nikakvu životinju iz šume dofurat doma, obećajem

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    a otkud ona tv ekipa u rodilištu?
    U Vž su baš taj dan došli snimit priču kak tate idu na porode sa ženama,
    kak je to divno i krasno i baš uletili u rađaonu MM-u i meni i frendici i njenom MM-u .... išao je prilog na Dobro jutro Hrvatska i još nekim emisijama... bilo je fora

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Savitri prvotno napisa
    sad znam i ja susjed nam je stručnjak za životinje.....rekao nam je isto to kad je vidio kaj sam dovukla doma...al tad je već bilo kasno... neću više nikakvu životinju iz šume dofurat doma, obećajem
    gradsko dijete, ha?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jeap ta sam.....iz zgb dubrave pravac međimurje :shock:
    čudni su putevi gospodnji, ne

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove