Hvala vam na podršci. Malo ste me utješile, jer sam se stvarno iznenadila tim njegovim "ponašanjem". Proteklih 10 dana od kad smo došli iz bolnice je bio dobar ko kruh, jeo,spavao, gledao okolo... pa sam sad mislila da je "nešto".
Znači, samo cica i moja toplina... dobro, to neće biti teško, ja ću malo usput zadrijemati stvarno se smiri kad je uz mene... a što se tiče pomoći po kući, joj to mi je koma, nemojte me krivo shvatiti, ali paše mi da mi netko donese ručak i da onda ode. eh, a onda bi se svi zadržali, pa kad vide kako kmeči, dijelili savjete (možda su grčevi, a da nabaviš dudu itd- zato sam se malo pokolebala i odlučila se obratiti Rodama), pa bi ga nosili, pa da se ja idem odmoriti... inače imamo stan od 35 kvadrata i kako misle da se mogu odmoriti kad čujem da mi dijete plače u drugoj prostoriji?? zato mi je sad najbolje kad su svi otišli i kad smo mi sami. Jest da sam mrtva umorna, ali bar nisam nervozna.. e da, i da ne govorim o savjetu, "pa pričekaj da ogladni pa mu daj sisu"

Još samo nešto što se tiče tih mliječnih proizvoda... ja stvarno ne mogu bez mlijeka što da onda pijem, sojino? i jogurtiće sa probiotikom? a možda i nije to, jer sam i prijašnjih dana pila mlijeko, pa mu nije smetalo? ne znam ni sama...