Citiraj odra prvotno napisa
Ja isto luda za mlijekom i mliječnim proiz. S obzirom da su svi spominjali kravlje mlijeko, uzimala sam kozje, isto tako i sireve. I pila acidofil od tih stvari.
Kozje je ista stvar, cak i gora po pitanju alergija. Ali ne zelim reci da ih se mora odreci. Moj je sin imao grceve od 3 tj. do 3,5 mj. i ja sam pokusavala sve i sva. Izmedju ostalog izbacila mlijeko i mlijecne proizvode (ali sve sto je imalo i mrvicu mlijeka) na mjesec dana. Zivjela sam na juhicama. Naravno da obozavam mlijeko, sireve, zacine, te svo ono napuhavajuce povrce. Nista od toga nisam jela. Bez efekta. Grceva isto ko i prije. Kad su prosli jela sam svasta i nista nije smetalo ( ni biber, ni kupus, ni rajcica, samo se F. ljutio dok sisa kad bih jela paprike).

Davali smo Sab simplex uz svako dojenje i malo je pomagalo, ne sasvim. Mi slucajno imali Sab simplex iz Njemacke, poslije uzeli nase i nisu nista djelovale. Onda opet nabavili iz Njemacke i opet bilo bolje. Sumnjala sam da umisljam ali sam ih probala i nisu istog okusa, niti gustoce (a sastav navodno isti?).

Nama pomagalo ugrijati trbuh, najcesce tako da je F. lezao trbuhom na meni-grije trbuh, a moje disanje i malo pomaze probavu (masira). Opcenito se manje budio kad bi zaspao na trbuhu-iako smo ga rijetko tako ostavljali u strahu kako ce disati.