Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: Grcevi!?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

RozaGroza, mislim da ti dijete nije spalilo na živce nego da jednostavno ima gljivice. Ako je guza crvena, stolice su smrdljive i čudne boje i dijete jako prdi - gledaj poraditi na podrigivanju. Zrak pogoduje gljivicama.

I pojačaj jogurt u tvojoj prehrani

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    RozaGroza, mislim da ti dijete nije spalilo na živce nego da jednostavno ima gljivice. Ako je guza crvena, stolice su smrdljive i čudne boje i dijete jako prdi - gledaj poraditi na podrigivanju. Zrak pogoduje gljivicama.

I pojačaj jogurt u tvojoj prehrani
    Davore, šta podrazumevaš pod stolicama čudne boje?
    Ovaj moj malac već par dana vrišti iz petinih žila po nekoliko puta na dan, prducka, stenje i uvija se, a stolica mu je zelenkasta. Ne bih rekla da je gladan - dobro spava i raste ko iz vode (9cm i 1 kg za mesec dana), ali ovo ga baš muči. Ne podrigne uvek posle obroka, a vidim da je prepun vazduha, kao luftbalon. I, da, povrh svega, meni se upalila neka dlaka na preponi i i imam čir koji curi, tako da pijem antibiotik. Pitam se da nije možda od toga? Da pojačam acidofile u ishrani?

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mojoj malenoj koja sad ima nepunih 5 mjeseci je jako pogorsavala grceve cokolada ( kakao) , grceve smo rjesavali nosanjem u ritmu muzike za ples , a kad je bila umorna onda smo je zamotali u dekicu i umirivali ventilatorom i pustanjem vode. znalo je trajati satima,cim bi se mi poveselili da spava i krenuli u sobu, opet je pocela plakati.
    da nismo tako radili plakala bi valjda bez prestanka...brojali smo dane kad ce navrsiti 3 mjeseca i zaista su u tom razdoblju grcevi sve manje bili intezivni.

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

aha da, i nikako ne smijem zaboraviti nesto sto je na ovom forumu tabu tema ali da toga nije bilo ona bi u vecernjim satima plakala i od gladi.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Demi prvotno napisa Vidi poruku
    brojali smo dane kad ce navrsiti 3 mjeseca i zaista su u tom razdoblju grcevi sve manje bili intezivni.
    oh, kako poznato. mi brojimo jos 11 dana

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pozdrav svima!!

moja bebica danas punih mjesec dana. muku mučimo s grčevima od prvog dana. traju cijeli dan, al zato noću spavamo, srećom. sve sam probala. nalijevam se kamilicom i rooibos čajem. izbacila sam mlijeko. masiram, nosam, stavljam u polusjedeći položaj kad vidim da se muči kakit.... ali ništa. nedavno sam čula za biogaia probiotičke kapi pa me zanima ima li tko s tim iskustva?

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ka prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima!!

moja bebica danas punih mjesec dana. muku mučimo s grčevima od prvog dana. traju cijeli dan, al zato noću spavamo, srećom. sve sam probala. nalijevam se kamilicom i rooibos čajem. izbacila sam mlijeko. masiram, nosam, stavljam u polusjedeći položaj kad vidim da se muči kakit.... ali ništa. nedavno sam čula za biogaia probiotičke kapi pa me zanima ima li tko s tim iskustva?
    Evo mi već mjesec dana koristimo Bio Gaia kapi tj. drugu bočicu, moj mali nema klasične grčeve nego ga frče po cijele dane i prducka i pomažu nam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •