Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: Grcevi!?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ne dojim ni ja, nemam mlika, a on je nama na xy. bas sam pitala pedijatricu dali ima veze koje se mliko koristi, da nije problem prominit u koliko ce mu pomoci a ona je rekal nama da to nema nikakve veze. (pa sam ostala na xy, jer su mu njega davali i dok smo bili u bolnici, samo sam nastavila kad smo stigli doma). a nekad ni sama nisam pametna... kapi mu ne pomazi, niti caj... samo se nadam da se sve to brzo proci
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 29.11.2010. at 11:46 Razlog: nije dozvoljeno navoditi imena proizvođača adaptiranog mlijeka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    ne dojim ni ja, nemam mlika, a on je nama na xy. bas sam pitala pedijatricu dali ima veze koje se mliko koristi, da nije problem prominit u koliko ce mu pomoci a ona je rekal nama da to nema nikakve veze. (pa sam ostala na xy, jer su mu njega davali i dok smo bili u bolnici, samo sam nastavila kad smo stigli doma). a nekad ni sama nisam pametna... kapi mu ne pomazi, niti caj... samo se nadam da se sve to brzo proci
    to su i nama rekli ali sam ja pomjenila mlijeko....vjeruj mi da su svima nestali grcevi u onom trenutku kada sam mlijeko promjenila....
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 29.11.2010. at 11:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •