Evo i mi muku mučimo s grčevima ili što li je to već. On stenje i napinje se i ujutro i kroz podne i noću. Kroz jutro ga nekako smirim nosanjem. Kroz dan uglavnom spava i to u vertikalnom položaju, čim ga spustim napinje se i budi. Najgora kriza je u pred večernjim satima, tad baš jako plače i teško mi ga je umiriti. Onda nekako do cca tri spavamo i dojimo tu i tamo ga dignem...onda oko tri pola 4 ujutro opet jako stenjanje i napinjanje...
Jesu to ti famozni grčevi? Ovo mi je drugo dijete, prvi sin to nije imao...

Upravo sam skuzila da ga fen umiri. Pokušat ću večeras s tim...

U nekom momentu kad ga nikako ne mogu smiriti pomislim da mu je nešto drugo. Uopće ne znam kako ću ovo prezivjeti da ne prosvikam

Ono što me zanima je kako ste rješavali šetnje. znam da neka djeca kad imaju grčeve obožavaju drndanje pa je roditeljima to bio spas. Njega nema šanse. Danas mi se probudio vani, nadojila sam ga i nema šanse više u kolica...Predvečer kad je najgore preostaje mi jedino biti doma,a to mi baš teško pada jer prvorođeni isto treba mamu.
Imam sling i danju ga nosam u njemu, ali kad ga primi ovo navečer tad moramo promijeniti sto poza i doji svako malo..
Jeste vi za tih najgorih kriza isto bili doma ili?

Samo se nadam da neće trajati bas tri mjeseca