Vidi rezultate ankete: Koliko često se bavite nekom sportskom aktivnošću?

Glasači
127. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • 4-6 puta tjedno

10 7.87%
  • 2-4 puta tjedno

44 34.65%
  • 1-4 puta mjesečno

18 14.17%
  • uopće ne prakticiram sportske aktivnosti

55 43.31%
Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 185 od 185

Tema: Vježbate li?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Teški ovisnik o vježanju
    Prije trudnoće aktivno, svaki dan, ako bi propustila koji dan loše bi se osjećala, jednostavno mi ušlo u krv, kao nekom popiti kavu kad se ujutro probudi.

Iako sam rodila, još uvijek se nisam vratila vježbanju, jer sam sebi zacrtala dok dojim da neću vježbati.

Vjerojatno ću morati kad počmem vježbati kod kuće, jer će L biti još malena, ali čim porodim svu djecu i ona narastu, vratih se svom vježbanju svaki dan.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zasto ne vjezbas dok dojis?

Nisam cula nikad da je to kontraindicirano jedno s drugim? :?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam dobila mastitis čim sam potrčala i povježbala. Zašto nemam pojma. Probala sam sve vrste grudnjaka, ali dok nisam prestala intenzivno dojiti niš od vježbanja. Nemam znanstveno objašnjenje.

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Planinarim u prosjeku tri subote mjesečno U zadnje vrijeme je to više onako, laganini, rijetko kad sveukupno hodamo više od tri sata, a prije nego što se Tina rodila išla sam i na žešće ture.
    Kao dijete se nisam bavila nikakvim sportom.
    Ne bi mi škodilo da radim vježbe za leđa, ali tu baš nisam disciplinirana, tj. malo radim, malo ne radim.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sad preko ljeta vježbam 30- 60 min na dan kružni trening 30-60 ponavljanja naizmjence sve grupe mišića prije zagrijavanje, kraj istezanje, plus malo role, malo plivanje kako stignemo. Preko godine 3 puta tjedno kalić. Ali tek sam krenula s tim rutinama u recimo petom mjesecu tako da još nema većih rezultata. Prije sam bila jako neredovita. Sad barem ovo vježbanje doma odradim najmanje 4 dana u tjednu čak i ako niš ne stižem.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Gdje vježbate i kako se motivirate?

I kad stignete?

Ja bih rado vježbala, ali...
    a čim postoji ali...znate što mislim....
    Kući dolazim tek oko 17:30, ručak, igranje, šetnja...
    Ujutro kad idu u vrtić odlazimo od kuće u 7:00 ne vidim kada i kako.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

MM ih sprema na spavanje i igra se s njima tako da ulovim tih sat vremena, a onda ja preuzimam finish pospremanja po kući jer je on temeljito uspavan. Ali ja sam cijeli dan s njima. Ne znam da li bih dala MM tu privilegiju da nas oboje nema doma
    Ali ja sam počela uguravati i mini trening od trideset min u razne pauz tipa gledanje crtića ili sl.
    Kad ne vježbea u teretani vježbam pred TV-om - čisto zato da ne buljim u zid

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podižem temu... Gdje smo ekipa? Ona druga tema o debljanju me potakla da konačno pomaknem guzicu nakon dužeg vremena.. Neki dan sam razmišljala kako sam trčala sprinteve prošle god i nisam se mogla sjetiti, sreća pa sam Rozi ovdje detaljno opisivala pa sve našla i za sebe

Neka mi netko slobodno digne ovo sutra i pita me jel sam bila na treningu (ajme u zemlju ću propasti ako ni danas ne odem)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jel me netko zvao da sutra dignem temu?
    Nema problema.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da mogu, promijenila bih svoj odgovor iz ankete. Promijenio se otkako sam preselila (kucanica, sto se moze )

Ponedjeljkom aqua aerobic, sat vremena
    Utorkom drums alive, sat vremena. Povremeno zumba, dodatnih sat vremena. Uglavnom ovisi o tome koliko se ljudi skupi. Ako je prevelika guzva, ne da mi se gurati. I jedno i drugo je varijacija aerobika, obicnog u dvorani.
    Srijedom vinyasa joga, 75 minuta. Nakon toga aqua aerobic, sat vremena.
    Cetvrtkom jos uvijek trazim organiziranu aktivnost, obicno su mi zanimljivije i bolje od kucne radinosti.
    Petkom, kako kada. Subota i nedjelja su rezervirane za aktivnosti van kuce. Svaki dan hodam barem sat vremena, iako to ovdje rijetko tko radi. Odem u ducan, s obzirom na zimu, pa secem. Cim nadjem rabljene skije za cross country, odoh se i time baviti. Cipele imam.

U dane kad nemam organizirane aktivnosti, bavim se 30-day shredom, pilates loptom ili teretanom koju svekrva i svekar imaju u kuci. Uglavnom hodanje/trcanje po traci i neke sprave. Dosadno do zla boga, ali, eto. Dobro dodje. Namjeravam ubaciti i plivanje u miks, uz clanstvo u lokalnom YMCA dolazi i besplatno koristenje bazena.

Prijavljujem manjak od 11.5 centimetara struka u zadnjih 8 mjeseci i potpuno drugaciji izgled tijela. Jedino kile i dalje ne odlaze skoro pa nikakvim tempom. Valjda mi se ama bas svo salo pretvara u misice? :?
    Posljednje uređivanje od Kaae : 16.02.2010. at 23:18

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo i ja sam se bacila na vjezbanje , tri puta tjedno na bazen. plivam ujutro od oko 6-6.15. na poslu sam oko 7.30. jutros sam morala preskociti , jer sam gosta morala voziti na vlak, tako da sam i na posao dosla pol sata ranije, nista popodne cu malo s klincima se boksati na Wii.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dođoh potražiti inspiraciju... za početak.

Ajme Kaae, kako dobro... vidim da si si fino organizirala život i to me baš veseli...

Spajalica, bravo za plivanje! Al ' ja bih se morala dignut' u 5 da do 6 stignem do bazena, a s obzirom na duljinu kose ne bih ni do 9 dohopsala do posla... Al' zato imam popodnevnu varijantu... (Za sada samo u pričuvi )

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Jel me netko zvao da sutra dignem temu?
    Nema problema.
    bila sam Tak sam happy i dobro se osjećam danas.. mrak

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja bih trebala... vježbati, hm

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam kako ti je.. no kreni. Kad krećeš?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jutros sam se kao nešto razgibavala, ajmo reći da je to bio nekakav predpokušaj.
    večeras ću opet malo razgibavanja i par ciljanih vježbica za trbušnjake i moju najveću boljku - jastučiće na bokovima.

čekam dvd 30-day shred pa će to onda biti kako spada.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 17.02.2010. at 14:39

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel tebi ide to vježbanje kod kuće? Iskreno reci (ne meni nego sebi ) Ja sam koma s tim, i ZNAM da neću vježbati doma ma koliko ja to sebi zamišljala. Meni je potrebno da odem izvan kuće.. i milion puta kad mi se nije dalo, otišla bih s mislima "ajd idem, malo ću samo trčati i to je to, idem doma onda", i kad bih došla ta energija drugih koji vježbaju bi me ponijela i na kraju bi to bio vrlo dobar trening. A da sam u tom trenu bila kod kuće, ostala bih na krevetu ne pomaknuvši se od TV-a :/

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa zapravo kad se ufuram ide. tako sam se dovela u red i nakon prve trudnoće. doduše trebalo mi je tri godine da se ufuram, ali bože moj.
    tu sam negdje i sada, mali ima tri godine i vrijeme mi je.
    planiram još uvesti i rolanje čim se vrijeme malo proljepša.

draže je meni na aerobic, ali na žalost trenutno ne ide.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo me i tu. Da da svaki dan. Trčim oko cca 4 km. Često i do 2 kn više, vrlo rijetko manje. I prijavila sam se na proljetnu utrku na 10 km da mi bude motiv. Da mi je ovo netko rekao pred 3-4 mj. rekla bih mu "idi pa se leči". A sad mi se čini da je tako malo do istrčane utrke. jupi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja imam onaj Wii Fit i mogu vjezbati samo ako klinci nisu oko mene. dakle ujutro ako spavaju, sto balerina odmah nanjusi pa dodje, ili navecer kasno sto mi se ne da. zato sam i krenula na plivanje. jer bas kako kaze anchi ne ide mi to vjezbanje doma

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Wow, nenaa svaka ti čast Ja trčati mogu samo na traci.. ovako u okolišu, ajme ne mogu - noge mi valjda svaka ima 100 kg čim potrčim, brojim sekunde do stajanja i ne mogu skužiti što me toliko muči. Valjda nedostatak sata pred sobom pa da točno znam koliko još moram (ne znam što bi drugo bilo).

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam onaj Wii Fit i mogu vjezbati samo ako klinci nisu oko mene. dakle ujutro ako spavaju, sto balerina odmah nanjusi pa dodje, ili navecer kasno sto mi se ne da. zato sam i krenula na plivanje. jer bas kako kaze anchi ne ide mi to vjezbanje doma
    Prelagano mi odgoditi pa to onda završi tak kak završi

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ne volim vježbati, ustvari jedino mi je mrskihje pospremati. a završila sam tako da zbog spuštenog mjehura vježbam već skoro 5 mjeseci svakodnevno sat vremena u komadu (to me pati jer sam znala odvježbati par puta po pola sata i onda se ela probudi i ja sve ispočetka). moja fizioterapeutica tvrdi da ću se naviknuti i da će mi to ući u krv, ali meni još uvijek dođe da umrem kad nakon uspavljivanja djece i peglanja ili čega već krećem u ponoćnu vježbu (neko vrijme sam vježbala od 5-6 ujutro ali se ela budila kao da bi nanjušila da su cice otišle iz kreveta)

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme Kaae, kako dobro... vidim da si si fino organizirala život i to me baš veseli...
    Vjezbala sam i prije odlaska, ali ovo sad mi je stvarno super. Znala sam da neko vrijeme ovdje necu smjeti raditi tako da... eto, barem sam nasla nesto korisno za ubiti dane.

Jedan od razloga (svakako banalan, ali i istinit) zasto ne plivam je moja uzasno duga kosa. Aqua aerobic se bez beda moze odraditi bez mocenja glave, osim malo na potiljku, ali kako da plivam s glavom iznad vode? :/ Kosa mi je do struka, tako da... susenje bi zahtijevalo ili dodatnih 10ak sati sjedenja u svlacionici, ili fen od kojeg boli glava, ili kapu... pa sta bude. A ovo zadnje ne bih. Pa se mucim. (Ali, pliva mi se, pa mislim da cu uskoro i to staviti na dnevni red.)

(Forka, kad ces nam doci na badgerellu? I tamo vjezbamo!)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je se i hulahop racuna u vjezbanje, ja jutros vrtila 10-tak min. i za kog je vraga to dobro, stomak, struk , sjecam se da je bio podugacak topic od Lavanche ali mi se sad ne da to traziti.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svako kretanje je dobro za sve, pa tako i hulahop. Nece on napraviti struk kao kod barbike,al ce vjerojatno pomoci da se misici ucvrste. Masno tkivo na tom dijelu vrlo vjerojatno nece otici (samo) od te vjezbe.

Super je to za pocetak, samo daj

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jučer sam počela opet trčati, nakon više od tri godine (u međuvremenu su bile 2 trudnoće pa onda dugo dojenje, koje još uvijek traje, ali su mi se cice konačno malo smanjile pa mi trčanje opet paše). I stvarno je bolje od brzog hodanja, osjetila sam neke mišiće za koje sam i zaboravila da ih imam.
    Ne trčim na kilometre, nego na vrijeme - znači, bitno mi je trčim 40-45 minuta. Za to vrijeme pretrčim oko 4 km.

Jučer sam pola pretrčala, pola prohodala. Svaki put ću malo produžiti vrijeme trčanja, dok ne dođem na tih 45 min.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

anchie ni ne mislim da cu imati strukic kao da nosim korzet, nego jutros sam imala tih 10-tak min slobodno, a kako nisam jucer bila na bazenu, odlucih se na to. naime glupo mi je samo leci na pod i raditi trbusnjake bez da sam se ikako zagrijala. a pod zagrijavnajem mi nikako ne dolazi namjestanje kreveta i raspremanje perilice. djecu sam uveslelila jer su navijali da mi ne padne , pa nisu mi smetali nego su navijali brze past ce. na srecu imam dobar hulahop koji je stvarno OK i za razliku od nekih moze se dugo vrtiti.
    laumi jos ces naci i vremena za vodeno druzenje ako ovako nastavis
    Posljednje uređivanje od spajalica : 18.02.2010. at 09:11 Razlog: poslala poruku prije nego sam natipkala sve

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    laumi jos ces naci i vremena za vodeno druzenje ako ovako nastavis
    Sumnjam, nažalost, jer na trčanje idem oko 18, 19h.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam i sinoć i jutros po 15-ak minuta vježbica. zadovoljna za početak.
    tako sam usporena i troma, užas.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    čekam dvd 30-day shred pa će to onda biti kako spada.
    to si narucivala preko neta?

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Idem trčat, SADA!!! Jučer nisam stigla. Počinjem osjećati da se pravilnije držim i kičma mi je bolje. Često me bolila od vrata do struka od zakržljalosti i malo težih cika. Mislite da je moguće da se pravilnije držim i da me to ne boli ili sam se samo ufurala.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni čim su mišići aktivni, ono osjetim ih nakon vježbe, odmah mi je bolje držanje.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sinoć 9 km na sobnom biciklu, 130 trbušnjaka na ab rocketu, 30 nečega na ovome http://www.amazon.com/Sunny-Health-F.../dp/B0016BNDUQ
    plus razgibavanje i još neke ciljane vježbice.
    sve u svemu skoro sat vremena, ja prezadovoljna

jutros 4,5 km na bicu, 100 trbušnjaka i 20 na ab slide-u.

nadam se da ću ustrajati.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vježbam 3 puta tjedno,počela 6mj. nakon poroda sa pilatesom,skinula 20kg(uz reduciranu prehranu) došla do toga da povremeno zamjenjujem trenericu u pilatesu a od prošle zime vježbam i step aerobik,oduševio me.postala sam totalni ovisnik,vježbam doma kad nema treninga,važem se svaki dan i ćim vaga pokaže 52kg pazim da ne pretjerujem s jelom.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •