Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Ideja: Valentinovo

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Ideja: Valentinovo

Valentinovo ne volim zbog komercijalizacije, crvenila, srčeka na svakom kutu i inog kičeraja, ali ako je prilika za igru i kreativnost i da se kaže da je jedan dan u godini izabran za slavljenje Ljubavi, onda mi se sviđa. (ideja ove teme nije rasprava o Valentinovu)

U susret Valentinovu (14.veljače) izrezala sam srca od običnog papira i razne oblike u boji( krug, kvadrat, trokut, pravokutnik), dala djetetu ljepilo u stiku i sad ona tim šarenim oblicima ukrašava bijela jednobojna srca.

Kupili smo crveni deblji papir koji ćemo izrezati u srca. Ukrasit ćemo tako da ćemo crveno srce namazati ljepilom, a onda posuti bijele konfete. Napravit ćemo rupicu za trakicu tako da se srce može objesiti i s puno takvih srca ukrasit ćemo božićni vjenčić.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni je to odlično

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

obožavam takve stvari! mama_jos_malo, stavi fotke! ... ima još netko sličnih ideja?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Fotke:

http://public.fotki.com/sretna-obite.../p2036147.html

mi smo spremni za Dan Ljubavi

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod Lee u igraonici su baš danas ukrašavali srca - teta je izrezala srca i dala djeci da ih ukrase plastelinom.

Mogle bi i mi doma tako nešto raditi, imam još hrpe boja i šljokica (pa i u obliku srca) od BING-a.

(samo što STVARNO ne podnosim Valentinovo)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa

(samo što STVARNO ne podnosim Valentinovo)
    Ni mi nismo bili ljubitelji Valentinova (zbog komercijalne napuhanosti), sve dok klinci nisu iz vrtića počeli donositi ideje...

Kako doskočiti - možete slaviti prvi dan proljeća.... Umjesto srca - cvjetići (proljetnice) i eto super zabave!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •