-
nažalost nije bila moja pedijatrica već zamjena,rekao mi je da je to mali prirast da bi minimalno 500 grama morao dobiti,te da dođem na vaganje podoja,i da uzvadim krvnu sliku,pa da ako podoj bude 100-120 grama i krvna slika dobra da će onda moći zaključiti da je on jednostavno takva beba,pregledao ga je i drugih komentara nije davao,pa pretpostavljam da je sve u redu, beba je inače vesela,i ima dovoljno mokrih i pokakanih pelena.Najveći je problem u meni jer svako toliko posumnjam da je možda gladan pa ga stavljam na prsa i kad njemu treba nešto drugo(SAN,PODRIGIVANJE,PRESVLAKA)što naravno izaziva ili nervozu ili mi jednostavno zaspe na njoj i spava li ga spava,previše smo takvih dana imali ovaj mjesec,mislim da je najviše zbog toga tako malo dobio.Inače kad sam smirena i kad pratim njegov ritam,jede obično svaka 2 sata,nekad malo duže,rijetko kad kraće,lijepo jede čujem kako guta,pojede jednu do kraja i malo druge, nekad obe do kraja i zadovoljan je.Doktoru sam rekla da neću doći na vaganje podoja jer to nije mjerodavno,a kod njih ga sigurno ne bih uspjela nahraniti.Rekli su mi da ga onda ne mogu cjepiti dok ne napini 5 kg,a ja sam na to rekla da onda neću dolaziti dok ne dobije kile.Ma ne znam totalno su me izblesirali,a taman sam se smirila od one krize let downa.
i što sad,ma bit će to valjda dobro,inače rođen je s 3930 g,53 cm
izgubio je oko 400 grama,možda i više na prvoj kontroli je imao 4100g,58 cm, a na drugoj 4500g,60 cm
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma