Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Whirpool perilica posuđa

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Whirpool perilica posuđa

Napokon smo se i mi okuražili i priuštili si (nimalo jeftinu) najbolju nam kućnu prijateljicu. No ispalo je da ipak nije "koliko para toliko i muzike".
    Naime, nakon samo tjedan dana udomljenja, pri radu je počela javljati kvar, i to na sam Badnjak... I sami vidite koliko je vremena prošlo, da bi tek jučer od servisera dobila informaciju da se kvar javlja radi previsokog strujnog napona: da je perilica "baždarena" na 210 do 240 V, a kod nas napon dolazi čak i do 250 V, i da radi toga ona prekida rad. Kao rješenje navodi stabilizator - regulator struje, i da kad to ugradimo, da bi (trebalo) sve biti o.k.
    E, sad trebamo pomoć oko kupnje tog stabilizatora, pa ako netko ima iskustva, plizzz... slušam....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zasto je to vasa briga, pa pod garancijom je, ako ste kupili pred Bozic?

Nasa Whirpool radi ko urica vec 5g (pljuc pljuc pljuc).

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Joj oprosti, nisam dobro shvatila da je problem kod vas, a ne u perilici

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zar ne bi elektricar bio bolje i dugotrajnije, a i sigurnije rjesenje? Neka elektricar provjeri napon, pa ako je stvarno previsok (jer ko zna da li je to stvarno uzrok kvara), zar ga ne moze nekako regulirati?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Napon su serviseri mjerili i stvarno prelazi 240 V. Tako da je to provjereno.
    Na kraju, perilica je bila u servisu tjedan dana i neprikidno ima je radila oko dva dana i rekli su da kod njih nije pokazivala nikakvu grešku, a kod njih je nakon kontroliran.
    A, ne želim doći u dućan kad kupujemo stabilizator, da mi prodavač preporuči nešto, što nema veze s vezom.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Anka prvotno napisa
    A, ne želim doći u dućan kad kupujemo stabilizator, da mi prodavač preporuči nešto, što nema veze s vezom.
    Pa neka ti električar preporuči nešto.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da...hm...hvala...

nadala sam se da je netko imao iskustva s tim, i da je također trebao stabilizator, i da mi prenese svoja iskustva.....
    no... dobro...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •