-
baš sam se nasmijala...stvarno ima super provala...
ja sam isto nova tak da sam sad sve odjednom pročitala...zakon su...
da se pridružim; doduše sa neugodnostima..
sjedimo mi u tramvaju, a kraj nas stoji policajac...vozimo se mi tako savskom cestom i ja luki objašnjavam šta je šta (kazalište, muzej, vatrogasci...)...i tako dođemo do policije, i ja kažem to ti je policija...a luka se veselo zadere: gle mama policajci imaju roštilj i peku meso!!! ( a to je vječni plamen....)...nisam imala hrabrosti dići pogled da vidim facu od policajca....samo sam promjenila temu...
pričamo mi tak jedan dan o ljepoti...i uopce ne znam kak smo došli do toga da je njegova teta u vrtiću ljepša i mršavija od mene :shock: ( ne znam kakva su to današnja djeca, kaj im ne bi njihova mama trebala biti najljepša?!?
)
...i sad sve nešto kroz zezanciju... ja njemu: nije!; on meni:je!....i tak ja velim: nije! tvoja teta ima guzicu veliku ko cepelin!!!
...i na tome je ostalo...ja sam zaboravila na to..
...nakon par tjedana sjedim ja u autu i čekam ispred vrtića jer je MM otišao po njega...
...kad vidim ja ide MM ljut, brzim korakom i s pomalo divljim pogleom u očima...a par metara iza njega pokunjeno dijete...
...otvara on vrata i viče na mene: kaj si ti to njemu rekla?!?
...meni niš jasno :?
...za tetu i njenu guzicu?!?
...e onda mi je sinulo...a, toooo
...i ispriča MM meni kak je to izgledalo:
...luka je ostao zadnji u grupi; i on se oblači; MM ga čeka; teta se isto sprema...luka se obuce i pozdravi tetu...i krenu oni polako van, kad li se luka sjeti da je nešto zaboravio reći teti...vrati se i zadere preko cijele sobe: teta, moja mama ti je rekla da imaš guzicu veliku ko cepelin!!...a MM-u mrak na oči!...i veli MM da teta možda nije dobro skužila kaj joj je luka rekao, ali luka ništa ne prepušta slučaju pa joj je to ponovio još jednom, glasnije...e onda je definitivno shvatila, te se kiselo nasmješila i rekla: je li?
...a MM-u je najveći problem predstavljala dilema: kaj sad napraviti?
da li reći teti: "da, istina je"-uvrijediti će se
..a ak joj veli:"ne, nije"-misliti će da joj se nabacuje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma