-
Pozdrav, ja sam nova ovdje, moja Marta je još premala (zasad smo u 0-1), ali imam 2 nećakinje od 3 i 4 god. (jedna je sestrina, druga bratova kći) koje su doslovno opsjednute majčinstvom još od moje trudnoće, kad su mi gurale hranu u pupak kako bi nahranile bebu, pa bi joj pjevale preko trbuha, palile lampe kako joj ne bi bilo mračno, itd.
Otkako sam rodila, postale su opsjednute dojenjem i cicama. Najprije je jednom mama ovu mlađu uhvatila iza kauča skrivenu kako je digla majicu i štipa se za bradavice. Na pitanje što radi mrtvo hladno odgovori da masira cice kako bi imala mlijeka za svoju bebu. Ova druga je "uhvaćena" kako doji svoju bebu, al se nije smela nego je mrtvo ozbiljno zavrtila glavom i rekla: " ne znam cto cu c njom (misli na lutku). Nicta nece jede. Camo mi je tri mililitra popila. ccccc". Onda piju na litre tekućine i jedu juhu ko blesave, samo da bi imale više mlijeka. Ne mo'š vjerovati.
Sad imaju novu igru: doje jedna drugu. Jedna glumi bebu koja leži na krevetu i plače, a druga mamu koja trči iz kuhinje i viče " evo me bebo moja, sad će ti mama dati papati". Onda digne majicu i zabije glavu ove druge među cike tako da se ova skoro uguši jer nema zraka.
Neki dan me ova mlađa ubijala u pojam da joj dam izdajalicu, jer joj se zaštopalo mliko...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma