XXRomy prvotno napisa
Donijeli smo sjedalicu za bebu a sestra je na nju stavila dekicu i bebu uopće nije svezala, pa sam je morala u autu ispravo staviti.Ledolin@ prvotno napisa
Bojim se da je tu samo stvar informiranosti/neinformiranosti...Roditelja, novinara, okoline...
Što znači da se i dalje u okviru države ne radi dovoljno na tome..jer se svi skupa ukakaju u gaće kad se ukinu promili ili povisi kazna (i javnost i novinari) a ovo se nikoga ne tiče...
zato bih voljela vidjeti češku kampanju na našim televizorima...jer prodire u svijest
Šta je tu pohvalno? Iznio i stavio AS u prtljažnik.Leni prvotno napisa
http://www.24sata.hr/show/clanak/dra...evojke/104888/
nije se vidlo iz onog priloga
mislim stvarno, dofurati AS i onda ih staviti u prtljažnik![]()
hebeno nevjerojatno...
je li moguće da smo baš toliko zakazali? slijedeći put kad bude neki celeb baby happening-tipa premijera crtića, idemo organizirat jedan celeb only pregled autosjedalica...![]()
joj mislim stvarno, čime se bave žene koje nemaju pametnijeg posla....... :/
pa da je nas netko zaslikao na izlasku iz bolnice isto i bila beba u mom naručju, i kaj odmah se zaključuje da je tako i u autu vozimo?!
as u autu, i tamo se beba u nju stavlja, može i tako, jel da?!![]()
daisy may, sjedi jedan, ideš na popravnidaisy may prvotno napisa
![]()
ili samo još jednom pročitaj postove ...![]()
daisy may prvotno napisa
![]()
bez ovakvog etiketiranja molim
Prijavljujem još dvije nesmotrene mame: Ivanu Banfić - slike danas objavljene na javno.hr i prošle godine u 9 mjesecu Darija Knez. Obe mame izašle iz Petrove sa bebama u "naveti".![]()
ivana p, ove izjave tvoje svekrve sam ja imala priliku čuti od svoje vlastite mame. Još dok sam bila trudna govorila sam da ćemo bebu iznjeti iz rodilišta u autosjedalici, na što je moja mama dobivala fraze.
"Dijete je najsigurnije u majčinim rukama", "pa valjda pazite kako vozite", "ja sam vas držala na rukama i nije vam bilo ništa", "nemoj uvijek misliti na najgore", "ma neće se ništa dogoditi".(Ova zadnja mi je bila najbolja! Takav optimističan stav nekoga tko se rastao nakon 25 godina braka i nakon moje bitke od 2,5 godine da dobijemo bebicu. Da fakat se sr...e događa nekom drugom, a ne nama
)
A ovo stvarno biser za medalju u biserima.Janoccka prvotno napisa
Par puta sam pregledala slike i stvarno nemrem vjerovati toj bisernosti!![]()
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna...2/Default.aspxMajka je bila vezana sigurnosnim pojasom, a kći propisno smještena u dječju sjedalicu pa su prošle bez ozljeda
evo, pohvala novinaru na obračanju pažnje po pitanju AS_a
Bravoooooo :D :D :DMGrubi prvotno napisa
A da li su ih kada su došle do auta stavile u AS?L2M prvotno napisa
Ja sam svoju bebu također nosila iz rodilišta u paketini (jastuku, naveti...)
Odnosno nosio je tata,tako je bio sigurniji, tako smo se slikali.
Ali kada smo došli do auta ja sam ga izvadila iz paketine i vezala u AS.
Tako da nije poanta u tome kako je dijete izneseno iz rodilišta već da li je u autu smješteno u as.
Vidiš kako je i Žera krivo shvatio čemu as u biti služi.
A pitam se stvarno zašto policija tako malo ili nikako na to obraća pažnju.
Toliko puno djece vidim u autima bez as da mi se srce steže od muke.
Kada bi policija postrožila kontrolu i naplaćivala masne globe sigurna sam da bi ljudi više pazili.
[/quote]Sunce.m.(napisa):
L2M (napisa):
Prijavljujem još dvije nesmotrene mame: Ivanu Banfić - slike danas objavljene na javno.hr i prošle godine u 9 mjesecu Darija Knez. Obe mame izašle iz Petrove sa bebama u "naveti".
A da li su ih kada su došle do auta stavile u AS?[/quote]
Htjela sam napisati da su ih u naveti stavile i u auto.![]()
jap, najbolje da pomete dvorište tek rođenim djetetom
i da niko ne obraća pažnju
Balkan.