Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: dopunsko osiguranje...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mene zbunjuju razlike u cijeni A paketa kod raznih osiguravajućih kuća i HZZO-a, kako znati što konkretno pokriva kad piše : "troškovi participacije u osnovnom zdravst. osiguranju neograničeno ". U jednoj osig. kući čovjek me uvjerava da je to kod svih isto, jel se slažete ? On mi nudi cijenu tog osnovnog paketa koji je kao isti ko u HZZO-a za 38,25 kn mjesečno za prvu godinu plaćanja jer sam u kategoriji do 40 god., pa si mislim ipak je to osjetna razlika u cijeni ako zaista pokriva kao i od HZZO-a.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zbunjuju razlike u cijeni A paketa kod raznih osiguravajućih kuća i HZZO-a, kako znati što konkretno pokriva kad piše : "troškovi participacije u osnovnom zdravst. osiguranju neograničeno ". U jednoj osig. kući čovjek me uvjerava da je to kod svih isto, jel se slažete ? On mi nudi cijenu tog osnovnog paketa koji je kao isti ko u HZZO-a za 38,25 kn mjesečno za prvu godinu plaćanja jer sam u kategoriji do 40 god., pa si mislim ipak je to osjetna razlika u cijeni ako zaista pokriva kao i od HZZO-a.
    čitala sam neke i na nekima piše recimo do dvije kutije originalnog lijeka Sumamed/Controlica/voltaren, šta ak slučajno treba više, jel to se plačako suho zlato?
    ima i neka strana https://kompare.hr/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jelena O, ti pises o B listi, mene zanima A lista...Ja sam za nju pisala ove cijene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •