Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: musical playgroup za klince oko 2 god

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno musical playgroup za klince oko 2 god

Pozdrav svima! Prije 10ak dana moja mala obitelj vratila se u Hrvatsku iz Francuske nakon 3 godine izbivanja. Moja kćer ima 21 mjesec i u Parizu smo se svaki tjedan družili sa mamama i bebama iz internacionalnog okruženja i pjevali pjesmice na engleskom. To je bilo toliko slatko i veselo druženje da bih rado htjela nešto slično organizirati tu u Zagrebu. Princip je da fiksiramo jednom tjedno dan i sat druženja i svaki put netko drugi kod sebe doma održava druženje i pjevanje. Imamo već isprobane lijepe pjesmice, imamo dobru volju, nismo glazbeno školovane, ali obožavamo pjevati. Tražimo samo nove mame i nove male prijatelje za moju malu djevojčicu. Mi živimo u Španskom i voljeli bismo da nam se jave zainteresirane mame sa klincima oko 2 godine, po mogućnosti da žive u zapadnom dijelu grada kako bi nam bilo lakše se posjećivati.

Ima li zainteresiranih?

Martina

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Imas pp

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo, mi još čekamo našu vilu, ali se nadam da će grupa zaživjeti! Mpoj prijateljica živi u Švicarskoj i tamo predaje pjevanje za tek rođene bebe i mame, i one starije naravno, i od kada sam čula za to nikako mi ne ide iz glave.

Sve pohvale na inicijativi!

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pa možda da se onda oglasim i glasno, budući da ima još potencijalno zainteresiranih, (pri čemu se nadam da ne kršim neko od pravila foruma) i razveselim vas da u Zagrebu postoji takvo organizirano druženje roditelja i djece uz glazbu. Mi smo upravo počeli treći semestar i jako smo zadovoljni. Nemam nikakve koristi od toga, pa se nadam da smijem staviti link kao preporuku: LINK

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Freja!!!!!!
    da ti samo mogu pokazati koliko me je ova vijest obradovala!!!!!
    vidim i da postoje grupe za bebe!

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da, kreću od ponedjeljka. Vjerojatno idemo pa ćemo ti reći kako je bilo. Iako naša beba ide s velikim bratom na ove "obične" satove i to već drugi ciklus (krenuo je s 2 mjeseca; prvi ciklus je odradio u trbuhu ) Kad mala vila stigne, nadam se da ćete nam se pridružiti.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

martinavig, ovo ne znači da nismo zainteresirani i za tvoje druženje! Pogotovo što si nam susjeda :D

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

:D oduševljena sam! mi smo definitivno zainteresirani za glazbenu radionicu..

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ima li što slično u Splitu?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

martinavig, i mi smo zainteresirani za glazbenu radionicu . Moći ćemo se pridružiti tek kroz par mjeseci kada mi blizanci malo porastu i krenu sa dohranom, pa da mužu bude lakše čuvati...za sada još u potpunosti ovise o ciki.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja sam zainteresirana! Gdje je to? I kada?

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Samo sam navratila da pohvalim Suzin Music Together, jako dobro i za klince i za roditelje

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

"Suzin music together"- zvuči super, jedino je cijena :shock: . Nekome vjerojatno nije puno,ali kada usporedim sa drugim dječjim aktivnostima na koje mi idu djeca ispada jako skupo. Karate nam je 4*1 sat tjedno 180 kuna, a za drugo dijete 90 kuna. Engleski je isto tu negdje. Ali žena valjda ima svoju računicu.
    Da nismo na drugom dijelu grada (Maksimir) od Martinavig razmislili bi o Španskom, ali ona je specificirala blizinu, tako da to vjerojatno ne dolazi u obzir, iako mislim da bi mi mali uživao.

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja sam vam u blizini, rado bi sudjelovala

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pa koja je cijena, ak nije tajna?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Pa koja je cijena, ak nije tajna?
    Piše 900 kn za 10 tjedana- 1x tjeno po 45 min...malo too much ipak

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Re: musical playgroup za klince oko 2 god

Citiraj martinavig prvotno napisa
    Pozdrav svima! Prije 10ak dana moja mala obitelj vratila se u Hrvatsku iz Francuske nakon 3 godine izbivanja. Moja kćer ima 21 mjesec i u Parizu smo se svaki tjedan družili sa mamama i bebama iz internacionalnog okruženja i pjevali pjesmice na engleskom. To je bilo toliko slatko i veselo druženje da bih rado htjela nešto slično organizirati tu u Zagrebu. Princip je da fiksiramo jednom tjedno dan i sat druženja i svaki put netko drugi kod sebe doma održava druženje i pjevanje. Imamo već isprobane lijepe pjesmice, imamo dobru volju, nismo glazbeno školovane, ali obožavamo pjevati. Tražimo samo nove mame i nove male prijatelje za moju malu djevojčicu. Mi živimo u Španskom i voljeli bismo da nam se jave zainteresirane mame sa klincima oko 2 godine, po mogućnosti da žive u zapadnom dijelu grada kako bi nam bilo lakše se posjećivati.

Ima li zainteresiranih?

Martina

Moja malecka ima 6 mjeseci i mi smo iz Markuševca pa ako vam se ikako uklapamo u kombinaciju, mi smo zainteresirani.
    I nije nam problem doći do Španskog, a i nije problem da se nekad družimo kod nas, ako vama nije daleko.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    Pa možda da se onda oglasim i glasno, budući da ima još potencijalno zainteresiranih, (pri čemu se nadam da ne kršim neko od pravila foruma) i razveselim vas da u Zagrebu postoji takvo organizirano druženje roditelja i djece uz glazbu. Mi smo upravo počeli treći semestar i jako smo zadovoljni. Nemam nikakve koristi od toga, pa se nadam da smijem staviti link kao preporuku: LINK
    nisam imala pojma za ovo!
    zvuci super! :D

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni se strašno sviđa ideja . Osim što su moji preveliki 4 i 6 godina, ali želim vam ugodno druženje.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo i mi se javljamo! I mi smo iz Španskog, imamo 2 g i 7 mj. i volmo pjevati i družiti se. Može i kod nas, naravno .

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

joj, ja sam u vlaškoj pa mi je špansko daleko... ima li zainteresiranih iz centra?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

International baby i toddler grupe se nalaze utorkom i cetvrtkom.
    Toddleri se nalaze u Mlinovima a bebe po kucama clanica play grupe.

Ako se dobro sjecam organizirana je i neka muzicka radionica na koju se zajednicko ide ...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bok svima i hvala na javljanjima!
    Ma vidim da vas ima puno zainteresiranih, ali za ugodno druzenje idealno je do 6 mama s bebama, a i po kucama je tesko ugostiti vise od toliko ljudi. Ajmo onda ovako: javite mi se na moj email svi koji ste zainteresirani, ali bih stvarno voljela da su vam klinci tu negdje oko 2 god jer ce im biti zanimljivije kad se svi nađu na okupu. Mislila sam da pocnemo sljedeci tjedan kod mene doma u Spanskom (jos uvijek nismo sve raspakirali ali cu probati i to srediti do tada). Treba vam 1 glazbeni instrument ili bilo što slično sto radi buku, a muziku i tekstove na engleskom imam vec spremne.
    moj email je martinavig@yahoo.co.uk

pozdrav, Martina

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Baby prvotno napisa
    joj, ja sam u vlaškoj pa mi je špansko daleko... ima li zainteresiranih iz centra?
    Tek sada sam vidjela onaj dio o zapadnom dijelu grada...
    Ja sam iz centra i definitivno sam zainteresirana za glazbeno druženje, samo bi netko trebao barem par puta otići kod martinavig da vidimo kako to ide, prepisati pjesmice itd...

Moja curica je sada 2 godine.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj arte prvotno napisa
    Tek sada sam vidjela onaj dio o zapadnom dijelu grada...
    Ja sam iz centra i definitivno sam zainteresirana za glazbeno druženje, samo bi netko trebao barem par puta otići kod martinavig da vidimo kako to ide, prepisati pjesmice itd...

Moja curica je sada 2 godine.
    prijavljujem jos dvije za centar, 2 dvoipogodisnjaka bi sigurno bila zaineresirana

imam i nesto instrumenata za djecu

pjesmice mozemo nabavit preko neta, a sigurno svaka zna dvije tri djecje pjesme, na kojem god jeziku

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

meda

Budući da će se to organizirati u centru onda ja ne moram čekati da blizanci porastu jer mogu mm-a ostaviti na sat-dva za izdojenim mlijekom.

Da li ima zainteresiranih za neku mlađu grupu? Voljela bih da Bartol i Damjan idu na glazbena druženja.
    Može biti grupa od rođenja do 18 mjeseci ili od rođenja do 9 mjeseci itd. Sve ovisi o tome kakva grupa će se formirati.

Samo moram reći da je nama stan trenutno u radovima, pa neko vrijeme nećemo moći dolaziti kod mene, ali čim se to srerdi ja javim.
    Inače, mi smo u Palmotićevoj.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo mi se javljamo za mlađu grupu, kod nas se možemo nalazit uvijek kad treba.

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

super, onda 2-godišnjaci mogu kod mene, a medi bih prepustila vođenje grupe... dogovoreno?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Baš mi je drago da sam pokrenula malu lavinu pjevanja. Nadam se da ćete se lijepo družiti u Centru. Možete nekad i svratiti kod nas kad se malo uhodamo pa možemo izmjenjivati pjesmice. Ovo kod mene može startati u slj. subotu, ali ako ste zauzeti za Valentinovo, možda bolje da se nađemo već u četvrtak (možda i ja zbrišem iz Zg sa MM)
    Još uvijek čekam zainteresirane (plus minus) dvogodišnjake da nam se pridruže u Španskom.

Pozdrav

Martina

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

super, onda 2-godišnjaci mogu kod mene, a medi bih prepustila vođenje grupe... dogovoreno?
    ajoj, jesam se uvalila

cure, onda mi posaljite na pp mailove pa cemo napravit neku mailing listu za dogovore

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    ajoj, jesam se uvalila
    Ne brini svi ćemo ti pomoći
    Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa
    Evo mi se javljamo za mlađu grupu, kod nas se možemo nalazit uvijek kad treba.
    Odlično. Čekamo da nas se još skupi.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mi smo u Zaprešiću, i jako mi se sviđa ideja, ima li tu neko tko bi nama složio jednu grupicu.
    moja cura je 20 mj. voli plesat i pjevat pjesmice, već zna sve uobičajene.
    volili bi se družit sa vršnjacima, a ne samo nakratko u parkiću!
    imamo prostora, trebamo samo društvo!

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

martinavig ima li još mjesta? mi smo u Malešnici, Maša ima 2 godine i jakooo voli pjevati

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa
    Mi smo u Zaprešiću, i jako mi se sviđa ideja, ima li tu neko tko bi nama složio jednu grupicu.
    Ak se do onda ne zaokruži grupa, mi se za 2 mjeseca selimo u Zaprešić, a ideja mi se jako sviđa. B ima 16 mjeseci, a u blizini nam je i nećak od 23.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ms. Mar prvotno napisa
    Citiraj AnneMary prvotno napisa
    Ak se do onda ne zaokruži grupa, mi se za 2 mjeseca selimo u Zaprešić, a ideja mi se jako sviđa. B ima 16 mjeseci, a u blizini nam je i nećak od 23.
    I mi smo u Zapresicu i jaaako bi se voljeli druziti.
    Moji decki su sad stari 19 mjeseci, jos ne pricaju puno, ali jako vole da im se pjeva i svoje glazbene pokusaje kombiniraju sa baby signs.

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

martina, imaš pp

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ima li još zainteresiranih za druženje u centru?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Prvo druženje u Španskom je super prošlo! Hvala mamama koje su se odazvale i aktivno pjevale! Ako ima još zainteresiranih mama i dvogodišnjaka iz Španskog i okolice, javite se!

Martina

Galija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Martinavig, moja 2,5 godišnja curka i ja bismo vam se jako jako rado pridružile. Kod nas doma pjesme i plesa nikad dovoljno, a u društvu je sve još zabavnije.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

oba dečka su bolesna, tako da ni ovu subotu ništa od druženja... nadam se da se drugi vikend vidimo...

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

može izvješće sa druženja u Španskom, silno me zanima? martinavg, da li bi nam se mogla ponovno pridružiti u centru, kao voditelj?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo ja ću reći .

Bili smo opet kod Martine, ona i njena djevojčica, jedna nova mama s njenim dječakom i ja i mojih dvoje. I opet je bilo veselo, moji su već kao neke pjesmice i znali (od prošli put), pa su cupkali i plesali i 'svirali'.

I, tako, preporučamo se i za dalje .

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mi smo bili malo u Dalmaciji kod bake i djeda, ali sad smo tu i spremni za igru!
    pjevanje moram prepustit nekom drugom jer ja apsolutno nemam sluha iako to mojoj maloj ništa ne smeta.
    sad je skoro 21 mjesec, pjevamo:
    Išao medo u dućan,
    kiša pada
    mujs maca
    ringe raja
    ide maca oko tebe
    i rado bi naučili nove pjesmice.
    slobodno se javite pa da se što prije nađemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •