Uvijek, uvijek kad stavim sjenilo na kapke smeta me u smislu da mi oči izgledaju otprilike kao da sam cijelu noć tulumarila, crvene su mi, i baš mi smetaju za oći, što bi mogao biti razlog i događa li se to i vama?
Uvijek, uvijek kad stavim sjenilo na kapke smeta me u smislu da mi oči izgledaju otprilike kao da sam cijelu noć tulumarila, crvene su mi, i baš mi smetaju za oći, što bi mogao biti razlog i događa li se to i vama?
Nemoj koristiti sjenilo. Ili trazi neko prirodno. Vjerojatno si preosjetljiva na neki sastojak.
ako smijem spomenuti, meni je ovo dolje bilo ok za kožu. Naručila sam free sample kit (tamo nije bilo sjenila, ali sam koristila tamniji puder za to) i baš sam ga dugo koristila i koža mi je bila ok.
https://www.everydayminerals.com/ind...d=26&Itemid=40
A čija sjenila koristiš?
I s kakvim kistevima, da li ih pereš...ona koja dobiješ u setu sa sjenilima nisu dobra i loša je dlaka....?
Mene su oči pekle... sve dok nisam promijenila maskaru. Od tada, za svaki slučaj, izbjegavam kozmetiku tog proizvođača.
Sada sam opet na 'normalnim' sjenilima, koristim od Deborah-e. Oni imaju i onu maskaru za alergičare ili onu prozirnu.
Sjenila nanosim s onim kitom koji se dobije ili sa štapićima za uši - nemojte se smijati! Kit četkice i spužvice operem s vremena na vrijeme.
Mene je često maskara iritirala, a i sada kada stavim crnu skidam ju što prije.
Ja ti se sigurno neću smijati, završila sam školu Vrban-Joković, pa se štapići za uši koriste za puno drugih stvari, a ne samo za to....the enchantress prvotno napisa
Možda je u maskari stvar, ali svejedno bih ti preporučila da uzmeš neke bolje kisteve....ako imaš priliku u inozemstvu uzmi Mac, ako ne, Sephora ima dobre...a ako si možeš priuštiti Chanel.
Najbolja stvar koju sam tamo naučila jest da je olovka za obrve živo sr..., a da zlata vrijedi sjenilo za obrve isto kupljeno u Sephori, Stilla, 139kn i kist za to nekih 39 kn. Traje jako dugo, a efekt je puno prirodniji nego olovka.
sjenilo za obrve, muko ježeva, toliko ni puder ne platimRomy prvotno napisa
![]()
anima, alergična si ili na sjenilo ili maskaru.
da li ti se to dešava uvijek s istim proizvođačem ili bilo koje da staviš?
znam da mi je prijateljica kupovala hipoalergena sjenila od cliniquea.
meni smeta puder. ne znam jesam li ga 20 puta u zivotu stavila. i zadnja dva- tri puta toliko mi smeta, ceskam se, da ga moram skinut. :/
jedino imam onaj debeli korektor u tiku pa to stavljam kada se izbubuljicim![]()
Definitivno nije od maskare, svaki dan ju nanosim i ne smeta mi. Također i stavljam puder i uvijek ga stavim malo i na kapke da izjednačim, a rijetko stavim sjenilo nažalost upravo iz navedengo razloga. Vjerojatno mi nešto smeta, baš me sad zanima što. Inače, koristim svačija sjenila, doduše, jeftinija, ali nisam znala da postoje za alergičare, baš ću probati to od Deborah, super, no nije od sjenila samo, primjetila sam da mi smeta i obična olovka za oči!