Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Ultra zvuk u trudnoći

karamela

Početno Ultra zvuk u trudnoći

Pozdrav svima i molim za savjet. Trudna sam 19 tjedana, i svaki put kada sam išla kod ginekologice (svaka 4 tjedna) gledala me je ultrazvučno. Dok moja prijateljica ima sasvim drugačije iskustvo i ne preporuča tako često ultrazvuk. Sada imam situaciju da sam se u 22 tjednu naručila na 3d ultrazvuk (u privatnu polikliniku, samoincijativno jer inače ne vodim trudnoću kod privatnika) ali me je i doktorica preporučila tjedan dana iza u Vinogradsku. Ja bih voljela otići na ovaj privatno a ne znam da li bi mi bilo štetno da odem na oba u tako kratkom periodu?

Pozdrav

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno re:

Tu su misljenja jako podvojena. Postoje neka istrazivanja koja su pokazala da je ultrazvuk stetan ili barem da ga dijete osjeti, no nisam citala detalje jer znam i da je koristan u dijagnostici, a i ja sam mirna kad vidim i znam sto mi dijete radi i da lijepo napreduje.
    Ja idem kod svakog pregleda na UZV i to vrijedi za nas psihicki mir. A i sad imam neku komplikaciju koja se moze pratiti samo UZV-om, da nejdem na njega nebi niti znala da ju imam niti da trebam mirovati. A sad bas da bi isla bez nekog razloga 2x u tjedan dana, to nebi. Zasto te doktorica uopce slala u Vinogradsku? Ja bi joj otvoreno rekla da idem na 3D uzv i da nema smisla da idem tako cesti, te bi pokazala njima zasto te salje u Vinogradsku te neka oni na to obrate paznju, pa ces vidjeti sto ce ti reci.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Imas ovdje topic o odbijanju UZV u trudnoci:

Inace mislim da si na krivom mjestu postavila pitanje, ovdje su problemi u trudnoci, a koliko kuzim ti imas samo dilemu oko UZV. No moderatorice ce to sigurno prebacit gdje vec ide.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=72960

pardon, trebao je biti link, a ne citat

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zakljucat cu ovu temu jer postoji jos i ova http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...739&highlight= a ti karamela procitaj teme pa pitaj ne jednoj od njih sto te zanima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •