-
Upravo tako i ja mislim, a što se tiče podrške voljela bih da nas je što više, ali smatram da će se i jedan glas dovoljno glasno čuti ako je upućen u pravom smjeru.
Imat ćemo vremena dok se ne donese zakon da dovoljno pronađemo povreda Ustavom zajamčenih prava, tim više što većina naših zastupnika misli da je nomotehnika nešto za jest, a ne znanost o izradi pravnih propisa. Sigurna sam da će biti materijala za kritizirati u zakonu.
Jel možda neka od vas zna od kada službeno počinje život (gdje to piše), od oplodnje jajne stanice ili? Kaznenim zakonom se definira samo pojam djeteta.[/quote]
Imaš moju podršku. Što se tiče početka života to nije 100 posto od trenutka začeća. Nisam sad potpuno sigurna ali ću provjeriti, mislim da se zakonski početak života tretira od početka kucanja srca (5. tj), a možda čak i kasnije. kad uspijem naći javit ću.
Nisam pravnik, ali mislim da je definitivno protuzakonito ako se na tome ( mislim na onu slavnu rečenicu da za njegovu stranku život počinje od trenutka začeća) temelji odluka o zabrani smrzavanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma