Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: puder za bebe

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno puder za bebe

jel koristite puder za bebe?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne.
    Još davno (dok je M bila bebica) gledala sam na Oprah showu primjer da je prašina pudera ušla u bebina pluća (ne sjećam se više je li dijete umrlo ili je imalo neke strašne posljedice). Puder out.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad ga nismo koristili, ne znam uopće koja mu je svrha

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi ga koristimo za jednu jedinu stvar- mojoj malenoj se često ispod pazuha zna upaliti i zacrveniti kožica i jedino nam puder tu pomaže. Ako netko zna bolje rješenje, ja bi ga rado izbacila iz upotrebe.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ima brdo krema za tu svrhu
    sudocrem je npr. sjajan, ja ga tek nedavno otkrila

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

slažem se da prašina od pudera može biti opasna,ali zar ljudi toliko praše oko djece puderom da se djeca nagutaju tog oraha? :? ja koristim puder uz kremu ako se sinčiću malo zacrveni guza i baš si neki dan mislim o tome kako je nemoguće da se naguta te prašine jer stavim puder na vatu i lagano mu prođem po guzi.nikad ne leti prašina uokolo!

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nikad nisam stavljala puder ni na jedno dijete.
    Ne vidim mu smisla.
    Ako se zacrvenilo (jako rijetko ako je koža suha i pelena presvučena redovno) bila bi tu kremica, za pregibe oko vrata ulje.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

smisao pudera je da na pregibima kože pokupi višak vlage,npr nakon kupanja i tako sprečava iritaciju kože.koža je suša pa je manje sklona crvenilu.bar sam ja tako negdje pročitala...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj w latka prvotno napisa
    smisao pudera je da na pregibima kože pokupi višak vlage,npr nakon kupanja i tako sprečava iritaciju kože.koža je suša pa je manje sklona crvenilu.bar sam ja tako negdje pročitala...
    Pa upravo to, malecka ispod pazuha ima naboranu kožicu i tu se oznoji, tako da kremice i ulja još pojačavaju iritaciju i jedino nam puder pomaže. A isprobala sam svašta.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ali puder pokupi vlagu, ne bude suh dugo. Onda se nakupi u pregibima pa treba čačkati van. Isto kao neku gustu kremu. A bademovo ulje npr. fino zamasti kožu, i ne iritira.

Valjda ovisi od toga kakvu kožu ima dijete. Kao i kod većine stvari ne postoji univerzalni recept za sve.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Ali puder pokupi vlagu, ne bude suh dugo. Onda se nakupi u pregibima pa treba čačkati van. Isto kao neku gustu kremu. A bademovo ulje npr. fino zamasti kožu, i ne iritira.

Valjda ovisi od toga kakvu kožu ima dijete. Kao i kod većine stvari ne postoji univerzalni recept za sve.
    Hvala, pobat ću večeras sa bademovim.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

puder od nivee sadrži i cink,kao u kremama za guzu pa lijepo i njeguje.piše da ugodno hladi kožu šta ostavlja osjećaj ugode.ja sam vrlo zadovoljna njime,a kao šta sam i rekla nanosim ga pomoću vate ili baby blazinice pa uopče ne praši uokolo i beba ne udiše čestice!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mojoj malenoj se oznoji ispod vrata, ispod pazuha i iza uha, pa sam stavila Becutan puder. Ako ne pomogne pokušat ću s baby uljem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •