Moram samo još nešto reći...nije da se ona nije sjetila svog djeteta uopće...pričala je o svojim curicama i to, ali jednostavno joj nije bilo u glavi da je dijete u autu.lidać prvotno napisa
Ja ipak tvrdim da se to može svakom desiti...nažalost, tempo života je takav i mi smo sve više i više na sve strane raštrkani i rastreseni.
Dijete je spavalo u autu za vrijeme vožnje i tako da je zaboravila.
Pa nije jednom da se na filmovima prikazuju scene kada majke zaborave doći po dijete, zaborave najmlađe dijete u kući, a već su otišle itd.
Isto tako, u Oprah su se javile druge majke koje su zaboravile svoju djecu, a tako i mama koja je svoje dvoje djece u autu zaboravila, nakon parkiranja auta u kućnu garažu i sjetila ih se poslije malo...djeca su imala, čini mi se, 6 i 9 godina, spavali su na zadnjem sjedištu.
Možda ćemo jednom čuti da ta mama je ipak psihički bolesna ili nešto, ali da je moguće....svašta je nažalost moguće...
I da, 33 slučaja takve vrste su bila u toj godini sa smrtnim ishodom....nije jedina....
Da je nemar, može biti, ali da je samo bila pretopterećena majka, isto tako može biti...
ali ja stvarno mislim da se to ne i desilo da joj je to bila rutina...ona inače nije vodila dijete kod tete čuvalice, nego muž...

Odgovori s citatom