Citiraj lidać prvotno napisa
Citiraj piplica prvotno napisa

Ovoj američkoj majci ne treba kazna (iako sam sigurna da će za to morati odgovarati pred zakonom), najgora joj je kazna živjeti sa tom spoznajom da je ubila vlastito dijete...

XXXXXX

I opet se prica o toj mami iako to tema nije....
Moram samo još nešto reći...nije da se ona nije sjetila svog djeteta uopće...pričala je o svojim curicama i to, ali jednostavno joj nije bilo u glavi da je dijete u autu.
Ja ipak tvrdim da se to može svakom desiti...nažalost, tempo života je takav i mi smo sve više i više na sve strane raštrkani i rastreseni.
Dijete je spavalo u autu za vrijeme vožnje i tako da je zaboravila.
Pa nije jednom da se na filmovima prikazuju scene kada majke zaborave doći po dijete, zaborave najmlađe dijete u kući, a već su otišle itd.
Isto tako, u Oprah su se javile druge majke koje su zaboravile svoju djecu, a tako i mama koja je svoje dvoje djece u autu zaboravila, nakon parkiranja auta u kućnu garažu i sjetila ih se poslije malo...djeca su imala, čini mi se, 6 i 9 godina, spavali su na zadnjem sjedištu.

Možda ćemo jednom čuti da ta mama je ipak psihički bolesna ili nešto, ali da je moguće....svašta je nažalost moguće...
I da, 33 slučaja takve vrste su bila u toj godini sa smrtnim ishodom....nije jedina....

Da je nemar, može biti, ali da je samo bila pretopterećena majka, isto tako može biti...
ali ja stvarno mislim da se to ne i desilo da joj je to bila rutina...ona inače nije vodila dijete kod tete čuvalice, nego muž...