Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 154 od 154

Tema: Odlazak na spavanje u 23

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A da ju probas pustiti da odmori samo 30-45min?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

znaš što je najgore sonata, što mislim da ni to ne bi imalo nekog smisla, ali mogli bi pokušati, iako ne znam stalno mi se mota po glavi neka rečenica "da djecu ne valja buditi", šta ja znam, probat ćemo i to možda, hvala na savjetu!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja ti pisem sve ono sto i sama radim i sto mi je upalilo. Naravno da je svako dijete specificno ali dok ne probas, ne znas. Recimo moju kcer budim gotovo svaki dan jer ona bi kad zaspi popodne nekad spavala i vise od 2 sata, pogotovo dok je rano padao mrak. I kazem, primijetila sam da najbolje funkcionira kada ne spava nakon 16h, zato jako pazim na to da do 15h zaspi. Je da je to nekad opterecujuce ali znam sta me poslije ceka ako se rutina promijeni. Zapravo najbolje funkcioniramo kada se budi u 7 za vrtic, tamo ranije spavaju i ona je zapravo od 14h budna i onda nije problem navecer zaspati u 21h. A ipak je odspavala. Mozda se zrtvovati pa ju ujutro dizati ranije. Koliko sam ja cula, doktori kazu da je najbolji san do ponoci i da je zato vazno da djeca do tada vec odspavaju par sati. Nadam se da cete uspjeti naci svoj idealni ritam

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam definitivno protiv TVa za uspavljivanje. To kod nas i nije moguće jer Nađi sve odvraća pažnju. Mi se još uvek uspavljujemo dojenjem, ali jednostavno ne vredi ni ležanje, ni sisanje, mrak, ne disanje, ako se njoj ne spava. U stvari ona se jaaaaako teško smiruje, a kad se smiri ne treba joj više od minut dva da zaspi.
    Ja kad pozviždim sa natezanjem u mraku, daj jednu sisu, daj drugu, daj treću.... ja izađem i pustim MMa da joj priča priču a kad se ona umiri uletim sa sisom i spava u roku od minute.
    Ali naš problem je taj što ona svako spavanje pre 22h doživljava kao dnevno. Odspava pola sata do 45 minuta i skače orna za igru :/ Da li je to do bioritma, gena? Naime ja sam najaktivnija, najproduktivnija od 21-01, to je definitivno moje vreme za sve, oduvek bilo.

Kod mene isto ako ga uspavam prije 10, a uglavnom cak i prije 11 budan je najkasnije u 2 i zapocinje cilo novi dan... Ako zaspe oko 11:15 i kasnije, spava do 9... A ni to cak ne mora znaciti. Sinoc je zaspao u 11, jutros ustao u 5. Naravno, srusio se opet u 9 i sve opet poremetio...

kako da spava i ne budi se bar 6-7 sati? Ovako s budjenjima zna sastavit i 10...
    znam, znam proci ce

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •