-
Bionase-antialergijski uređaj za nos
Možda je rano za ovu temu, jer je ovaj aparatić tek stigao na tržište, ne znam da li ima smisla pitati za iskustva.
Prepisujem članak iz Jutarnjeg (dodatak o alergijama):
PRODIŠITE UZ POMOĆ FOTOTERAPIJE
Bionase sigurno i učinkovito djeluje protiv simptoma alergijskog rinitisa. Tretman NEOVISAN O LIJEKOVIMA omogućava dugotrajno olakšanje od nazalne kongestije, curenja nosa, kihanja, svrbeža i suzenja očiju, a bez nuspojava.
Riječ je o džepnom uređaju koji se sastoji od baterije i dva nazalna aplikatora (svjetlosni izvori) od kojih svaki sadrži diode koje emitiraju fotokusirani snop svjetlosti (LED). Nakon umetanja u nosnice, pritiskom na gumb aktivira se uređaj.
Tijekom 4,5 minute osvjetljava se područje zahvaćeno alergijskim rinitisom. Uređaj se automatski gasi.
Uređaj se može koristiti kroz dulje vrijeme bez opasnosti od nuspojava, a bolesnicima pruža učinkovitu zamjenu bez pribjegavanja lijekovima.
omogućava dugotrajno olakšanje bez neželjenih nuspojava.
Bionase je jedinstveni proizvod odnedavno prisutan na svjetskom i na našem tržištu. Ne znam kako saznati gdje ga kod nas ima za kupiti osim obilaskom ljekarni...
Kako sam trudnica, ne koristim trenutno nikakve lijekove, pa bi možda ovaj aparatić mi mogao pomoći.
Tražim po netu, na našim stranicama još nema ništa o ovome, evo što sam našla na stranim: http://www.syrolight.com/web/8888/ns...7&PF=1&lang=EN
I da, klinički je dokazan....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma