-
Imam jednu izgrebanu, u njoj pečem jaja i perem ju u perilici.
Imam i jednu čitavu, ta služi za ćinke, tefalova je jer jedino ta mi je dobra za keramičku ploču (mora biti savršeno ravna). Ne stavljam ulje u nju, ne perem ju u perilici i uvijek je stavim na vrh ako stoji s ostalim suđem da se ne izgrebe. I ćinke su mi tako odlične iz nje, ne volim na ulju peći ćinke. I ne lijepe se nikad, dijelom zbog tave a dijelom zbog toga što ne stavljam šećer u smjesu.
Toster ne oblažem folijom i zaprlja se, ali ga očistim s onom mekanom četkom za suđe ili mekanom stranom spužvice. A za štetnost teflona prvi put čujem
.
-
Ne želim biti partibrejker, ali zar nije bio i neki problem sa zagrijavanjem aluminijske folije?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma