Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: program mama i dijete

Početno program mama i dijete

molio bih ako mi netko moze vise napisati o programu mama i dijete. znam da postoji na Goljaku i VZ Toplicama, pa me interesira da li je netko bio u tim programima i kako to izgleda. Po mogucnosti me interesira kak to izgleda u VZ Toplicama?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kakav je to program?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To je program za djecu koja trebaju vježbati a ne žive u npr. Zagrebu pa dobiju nekoliko puta godišnje desetak dana na Goljaku (ili u VZ toplicama valjda, o tome ništa ne znam, ne znam doduše puno niti o Zagrebu). Mame i bebe budu smještene u bolnici na Zelengaju i djeca imaju više terapija dnevno - fizikalnu, radnu, a možda i još neke, po potrebi valjda; ja sam tamo recimo vidjela da sa bebama radi Vojta terapeut. Ja sam iz Zagreba pa nisam bila tamo smještena, tako da nemam iskustva, samo znam da gore radi jedna izvrsna fizioterapeutica

Početno

bili smo na pregledu u Vz Toplicama kod dr. Novak i u ponedjeljak krecemo sa programom mama i dijete. 10 dana u toplicama, a sve radi toga da nas nauce koje vjezbice raditi sa nasim V. Prosli smo CK, Sabola i mogu samo reci da ih dr. Novak sisa za 50 godina. Dosli smo nenaruceni, a zena nam je sat i pol objasnjavala zbog cega su vjezbe potrebne i pregledavala je V. s puno paznje i jako, jaako detaljno. javljamo se za vikend kad cemo doci doma malo na odmor

Početno

bili smo na pregledu u Vz Toplicama kod dr. Novak i u ponedjeljak krecemo sa programom mama i dijete. 10 dana u toplicama, a sve radi toga da nas nauce koje vjezbice raditi sa nasim V. Prosli smo CK, Sabola i mogu samo reci da ih dr. Novak sisa za 50 godina. Dosli smo nenaruceni, a zena nam je sat i pol objasnjavala zbog cega su vjezbe potrebne i pregledavala je V. s puno paznje i jako, jaako detaljno. javljamo se za vikend kad cemo doci doma malo na odmor

Početno

bili smo na pregledu u Vz Toplicama kod dr. Novak i u ponedjeljak krecemo sa programom mama i dijete. 10 dana u toplicama, a sve radi toga da nas nauce koje vjezbice raditi sa nasim V. Prosli smo CK, Sabola i mogu samo reci da ih dr. Novak sisa za 50 godina. Dosli smo nenaruceni, a zena nam je sat i pol objasnjavala zbog cega su vjezbe potrebne i pregledavala je V. s puno paznje i jako, jaako detaljno. javljamo se za vikend kad cemo doci doma malo na odmor...

Početno

sorry moderatoricama zbog duplanja postova. nesto nije stimalo sa serverom , javljalo gresku, a ocito je prolazilo

Početno

trebali bi pomoc gdje se da nabaviti ona lopta za vjezbanje promjera 120 cm. gdje god smo gledali imaju samo manje promjere.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •