Citiraj YosephK prvotno napisa
Citiraj Peterlin prvotno napisa

Citiraj Janoccka prvotno napisa
Prije cca godinu dana sam postavila upit oko HUSO accounta za roditelje i rekli su mi da ne može.
Rijesit cemo i mi to.... nisam jako gnjavila, samo sam diskretno pitala (bacila bubu u uho). Do cilja - malim koracima!
znas kako se eventualno to moze rijesiti? odi do AI svoje skole (AI = administrator imenika) i nek TVOM djetetu otvori HUSO account (pazi - za to ti je potreban JMBG). zatim odi do AR skole (AR = administrator resursa) i nek tvom djetetu odobri prava nad nekim djelovima weba. a onda se ti ulogiraj pod usernameom svog djeteta i pomazi koliko mozes.
Hvala, ali to mora malo pricekati - stariji mi je tek u drugom razredu! Ne bi bilo odgovorno od skole da tako malom djetetu otvori account. Samo kad se docepa informatike (za 2 godine, kako stvari stoje, u cetvrtom) bit ce lakse ponovno to pokrenuti.

No, mozda se vjetar okrene i prije ako skola zaposli jos kojeg nastavnika, po mogucnosti mladjeg.... a ima i drugih roditelja koji imaju stariju djecu. U samo 2 godine vidjela sam da su se neke stvari popravile, a gulit cemo s djecom skolske klupe jos najmanje 7 godina! Ponekad je ljudima koji rade u toj skoli dovoljno da ih se pohvali, umjesto da ih se furt proziva za ovo i ono...