upravo se vracam iz skole cijeli tuzan. rekao sam ravnatelju da odustajem od skolskog weba (premda je veliki dio napravljen). razlog su moje kolege. stavio sam prije par dana u zbornicu obavijest da ce ih u iducih par dana obici dvije ucenice sa kratkim upitnikom (koliko dugo rade u skoli? zasto rade taj posao? kada imaju informacije? kojim razredima predaju? kakve izvannastave aktivnosti provode, u kojim razredima i u kojem terminu?). danas sam cuo da se nekolicina kolega pobunila zbog toga jer to smatraju zadiranjem u neciju privatnost. navodno su isli toliko daleko da su otisli kod skolske tajnice i rekli joj (citiram): "da mu nisi dala nijedan podatak!".

da sam trazio broj mobitela, koji grudnjak nosi, kad je rodila prvo dijete - e, to bi bilo zadiranje u privatnost! ali dati na web informaciju koje izvannastavne aktivnosti koji nastavnik provodi........e suludo je smatrati da je to zadiranje u neciju privatnost!

kada sam to poceo raditi su mi svi dosli i rekli "bilo je i vrijeme", a kada treba nesto napraviti - e, rogovi! napomenut cu samo da sam ja taj web radio posve volonterski, nisam imao to kao zaduzenje u satnici (iako na to imam pravo!). osjecam se (oprostite na izrazu) posrano i ne zelim vise ni trenutak svog slobodnog vremena utrositi na to.

jedna od tih "kolegica" je danas prije nastave sjedila sa menom u zbornici i nije mi to nijednom rjecju spomenula! al bitno da pljuje po meni u zbornici, kod tajnice..... prestrasno! ravnatelj me pokusao smiriti....kao "trebao si vec do sada shvatiti da iz tih-i-tih progovara samo zloba", ali.....