Potpisujem i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila i svimiva_luca prvotno napisa
draga da u pondjeljak bude sve ok. Drži se
![]()
![]()
![]()
Potpisujem i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila i svimiva_luca prvotno napisa
draga da u pondjeljak bude sve ok. Drži se
![]()
![]()
![]()
Znam kako se osjecas ali ne gubi nadu
Jedan mali borac će te ugodno iznenadit :D
Za sretan ishod!
Regina![]()
Joj, tek sad vidim da imamo isti avatar. Morat ću naći neku drugu slatku bebicu pa da ga promijenim. Ali to je u ovom trenutku najmanje važno. Od srca ti želim da se ipak bar jedna mrvica održi i da sve ipak izađe na dobro. Ipak su bila tri embrija, bilo je slučajeva da žene dobiju M a ipak budu trudne. Mislim da se to zove sindrom nestalog blizanca.
Kako god bilo, želim ti sutra VEEELIKU betu!![]()
Joj, koliko sam ovih IPAK ubacila...
Pa neka IPAK bude trudnoća!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe![]()
Draga ja se nadam da je ostao jedan veliki borac.~~~~~~~~~~~~ da u ponedjeljak bude se u redu![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
još nije gotovo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
molim Boga za pozitivan ishod![]()
![]()
Regi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tebe i mrvička.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Držim fige iz petinih žila i ~~~~~~~~ da bude T i jedan mali krasan.
Drži se!
Regina~~~~~~~~~~~~~~~samo za dobre vijesti![]()
Regina ~~~~~~~~~~~~~~~za danas za lijepe vijesti.![]()
![]()
regina78,
~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ne znam šta bih ti rekla - ima li nade ili ne, ali držim fige za danas, ako je božja volja da je bar jedna bebica tu![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Molim te draga, javi nam lijepe vijesti![]()
regina78, mislim na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
moja beta je ipak vrtoglavo pala, iako sam psihicki bila spremna na to, opet tesko sakrit suze...
supljina stvarno ostavila traga... bila tako blizu a tako daleko...
svi me tjese mlada si, polako a nisu ni svjesni da je meni ovo bia predzadnji postupak, da sperme ima za jos jednom i gotovo, sumnjam da ce iko radit 5 biopsiju MM
mozda sam se isforsirala sa 4 postupka u jednoj godini, al na taj nacin je meni lakse zivit s neplodnoscu i znat da poduzimam sve sta je u mojoj moci, al ocito ni to nije dovoljno...
hvala na rijecima utjehe, s vama je sve stvarno lakse![]()
regina,![]()
jako mi je zao!
drzite se !
![]()
jako mi je zao, draga. nek vam ovo bude posljednja prepreka do bebice![]()
regina![]()
regina78, taj zadnji ce biti bingo...ne brini![]()
regina,budi hrabra....ipak mi se ovo čini kao dobar znak da bi sljedeći put mogla biti trudnoća
![]()
Regina, tako mi je žao![]()
Vibram na najjače da sljedeći postupak bude potpuni uspjeh! Drži se![]()
Draga ovo je bila samo generalna proba pred pravu trudnoću.....Sljedeće mrve će biti pravi bingo,i da naravno bit će ti to najslađi posljednji put!!!
Šaljem ti![]()
Regina draga, drži sei od srca ti želim da sljedeći put to bude TO!!!!
Sad se dobro odmori, napravite pauzu, a onda nas tamo na ljeto iznenadi pozitivnim rezultatom![]()
![]()
regina78, draga, drži se. Znam da je teško prolaziti kroz sve ovo što prolaziš. Vibram da sljedeći puta ipak bude dobitni postupak. Nije sve izgubljeno!![]()
reginadrži se
Regina zelim ti svu srecu ovog svijeta da drugi pokusaj bude BINGO!!!![]()
regina, ipak ćete vi uspjeti. Sada si sigurna da možete. ~~~~~~
regina drži se, želim ti od svegslijedeći put više sreće, a bit će
samo imaj vjeru!!![]()
regina drži se, važno je da postoji nada da će baš sljedeći put biti onaj zbog kojeg se sve ovo isplatilo prolaziti..![]()