nicija mama prvotno napisa
Trauma djeteta jer je začeto MPO-om... Idiotarije...
Kad smo mi bili mali onaj koji u školi imao nešto super, nešto novo bio je glavni, no kako je tada bila kriza nisu svi roditelji mogli svojoj djeci priuštit sve što su željeli, pa tako ni meni moji. Mislim da nisam iztraumatizirana jer su me zafrkavali što imam stare hlače.
Isto tako nisam iztraumatizirana što sam jedina u generaciji iskakala činjenicom da su mi roditelji razvedeni (dok je danas razvod nešto na što ljudi i ne obraćaju pažnju). A ne moram ni reć da su mi profesori u školi znali reći jadna, ima samo mamu...
Kao i za razvod i za stare hlače djeca uvijek nađu nešto čime bi piknuli drugo dijete, i to iz razloga što ne razumiju zašto su neke stvari takve kakve jesu. Žalosno je kada se odrasli postavljaju na takav način da odvajaju neko dijete od druge djece.
S obzirom da broj parova kojima je potreban MPO raste, tabu oko MPO će nestati. Kao što danas više ne razdvaju djecu na djecu razvedenih i nerazvedenih. Očito treba samo proći puno vremena.
Oprostite na duljini malo sam lse ufurala...
I moram reć da se više nikad na popisima stanovništva neću izjašnjavat kao katolik. Ne želim ulaziti u postotak bigamista i licimjera koji koriste te brojeve za crpljenje i pranje love iz državnog proračuna.
Bog zna tko sam i što sam, zna moje razloge, a crkva nek si turne taj postotak u ....