Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Lasersko otklanjanje madeža...

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Lasersko otklanjanje madeža...

Pitanje!!!

Rade li to bolnice ili samo privatnici???

Ja imam jedan na licu, Marilyn Monroe shema ali mene vizualno smeta s godinama sve više i više...

Molim preporuke za Zagreb ili još bolje Karlovac jer tamo idem na proljeće kod baka!

I još jedno pitanje!!!

Boli li to????

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nije odgovor na tvoje pitanje ali evo informacija ako lasersko ne uspije - ima dr. u općoj bolnici u ka za kojeg znam da lijepo (kirurški) odstranjuje madeže (vidjela na dvije žene koje su imale madeže na licu a meni je odstranio dva madeža na tijelu, spremem se na još!).
    Inače je maksilofacijalnu kirurg pa zna te cake oko šivanja da ti se što manje vidi.
    Sumnjam da u ka netko radi laserski... :/

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Na šalati (KBC Zagreb) ima Centar za primjenu lasera u korektivnoj dermatologiji.
    Ja sam madež na vratu uklonila kirurški (na uputnicu), ožiljak skoro pa se i ne vidi.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj adonisa prvotno napisa
    Na šalati (KBC Zagreb) ima Centar za primjenu lasera u korektivnoj dermatologiji.
    Ja sam madež na vratu uklonila kirurški (na uputnicu), ožiljak skoro pa se i ne vidi.
    Ja bih isključivo išla laserom jer mi je madež na jako vidljivom dijelu lica i ne želim riskirati!!! :/

HVALA na info...ako još tko zna što - tu sam!!!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovo i mene zanima - za Zgreb, ne za Ka.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

[/quote]Ja bih isključivo išla laserom jer mi je madež na jako vidljivom dijelu lica i ne želim riskirati!!! :/ [/quote]

nisam sigurna da li se to da unaprijed predvidjeti, ali u slučaju da nisi do sada ništa radila na koži i ne znaš na koji način tvoja koža zarasta, postoji mogućnost da ti se napravi keloid, pa razmisli i o tome :/ ...ne znam kolika je vjerojatnost, al mogućnost postoji...

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o tome kako će se koji madež odstranjivati ne odlučujemo mi, nego madež (da se malo figurativno izrazim). konkretnije rečeno, laserom će ti odstraniti one tvorbe koje ne zahtjevaju phd analizu.
    "prave" madeže moraš rezati kirurški i dati na analizu. svaki pošteni privatnik koji ima laser će ti reći isto, i na temelju pregleda tvog madeža vidjeti u koju grupu on spada. ako hoćeš nekog razvikanog i iskusnog u zagrebu, evo npr. dr Jasna Lesić

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    o tome kako će se koji madež odstranjivati ne odlučujemo mi, nego madež (da se malo figurativno izrazim). konkretnije rečeno, laserom će ti odstraniti one tvorbe koje ne zahtjevaju phd analizu.
    "prave" madeže moraš rezati kirurški i dati na analizu. svaki pošteni privatnik koji ima laser će ti reći isto, i na temelju pregleda tvog madeža vidjeti u koju grupu on spada. ako hoćeš nekog razvikanog i iskusnog u zagrebu, evo npr. dr Jasna Lesić
    Sve je to već riješeno...moj madež može na lasersko otklanjanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam prošli tjedan skidala dva "klasičnom" metodom (Zg)
    Ono što sam saznala je da laser ne otklanja korijen i da madež može ponovo "narasti". Je li to točno, ne znam.
    Ja imam dva reza (na licu manji, na leđima veći), javim se kad mi povade konce

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    Tek sada primijetih ime...ta doktorica je privatnica??? Pretpostavljam da je skuplja od ostalih "nerazvikanih"??!!!

HVALA na info!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

čini mi se da sam već vidjela sličnu temu.
    Uglavnom, ja sam madeže odstranjivala privatno - oba su bila velika i na glavi (ispod kose) pa sam stalno zapinjala s češljem.
    Jako sam zadovoljna, ožiljak se ništa ne vidi i uopće ne boli.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Uglavnom, ja sam madeže odstranjivala privatno - oba su bila velika i na glavi (ispod kose) pa sam stalno zapinjala s češljem.
    Mislila sam pitati boli li laserski tretman odstranjivanja madeža??? Malo mi je to čudno za zamisliti. Uopće ne znam kako to laser odstranjuje madež...što li on radi s njim...pali ga??? Nisam se o tome informirala kod dermatologice!!!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    Mislila sam pitati boli li laserski tretman odstranjivanja madeža??? Malo mi je to čudno za zamisliti. Uopće ne znam kako to laser odstranjuje madež...što li on radi s njim...pali ga??? Nisam se o tome informirala kod dermatologice!!!
    sad tek vidim da sam dala krivu informaciju jer čitam na preskoke - ova dva madeža na glavi sam skidala "klasičnim" putem. Ožiljak se ne vidi i ne boli. Laserom sam skidala druga dva madeža na leđima, oni su bili puno manji i nisu "stršali" s kože. Čak mi se više vide flekice od njihovog skidanja nego ove na glavi.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Icyoh, prilikom skidanja ovih u glavi, jesu li brijali kosu, i koliko? Nemam madeze koje treba skinuti vec nekoliko 'rogova' tj. zacepljenih lojnih zlijezda, a odgadjam skidanje samo zato sto ne znam bi li me morali brijati i na sto bi to licilo...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Icyoh, prilikom skidanja ovih u glavi, jesu li brijali kosu, i koliko? Nemam madeze koje treba skinuti vec nekoliko 'rogova' tj. zacepljenih lojnih zlijezda, a odgadjam skidanje samo zato sto ne znam bi li me morali brijati i na sto bi to licilo...
    nisu ništa dirali. jedino sam izgubila pramen kose koji je rastao iz većeg madeža. Uglavnom apsolutno ništa se ne kuži (a ja sam picajzla po tom pitanju)

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    sad tek vidim da sam dala krivu informaciju jer čitam na preskoke - ova dva madeža na glavi sam skidala "klasičnim" putem. Ožiljak se ne vidi i ne boli. Laserom sam skidala druga dva madeža na leđima, oni su bili puno manji i nisu "stršali" s kože. Čak mi se više vide flekice od njihovog skidanja nego ove na glavi.
    Je li te boljela laserska korekcija i kako je to izgledalo??? :?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nije bolilo (samo je smrdilo)
    nemam pojma kako je izgledalo, prožmirila sam postupak da poštedim doktoricu svog padanja u nesvijest ako vidim kap krvi ili iglu

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nije bolilo (samo je smrdilo)
    nemam pojma kako je izgledalo, prožmirila sam postupak da poštedim doktoricu svog padanja u nesvijest ako vidim kap krvi ili iglu
    Zaboravih pitati gdje si radila lasersko otklanjanje madeža? Kod privatnika ili...??? Koji privatnik i koliko nofca???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •