Kad slušam o svim tim problemima, ne mogu vjerovati.....sa 15 god da sam pogledala muškog bila bi trudna, a gle sada

. prekosutra idem kod dr.....ne idem često po doktorima pa za ginekologa mogu malo izdvojiti i otići privatno. Nadan se , ali iskreno, da neću morati na sve te pretrage....
Vidjet ćemo sve za 2 dana.......iako kada sam išla na kiretažu, radili su mi neke pretrage....uglavnom, nisu vidjeli nikakav problem zbog kojeg je došlo do spontanog...kažu da je vjerojatno tijelo odbacilo plod jer je bilo nepravilnosti.........
......ispričat ću vam malo pozitivniju priću.......od moje prijateljice prijateljica ima 35 god, muž 37, pokušavaju 5 godina....nalazi uredni.....nakon toliko pokušaja odlučili se oni za umjetnu op....kupili sve te lijekove(ne znam ni ja točno što , al čujem puno para) i taman kad su trebali krenuti muž je čuo za neku bioenergičarku....da ne duljim, rekla joj je da ima neku membranu, dao neke preparate njoj i njemu.....i ostali trudni.......
.......ja sam odlučila, kad prođe ovo s doktorom, nebude li ništa s T, odoh i ja tamo.......naravno raspitat ću se gdje i koliko novaca pa vam javim
.......Želim i tebi što skoriju T :D