Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Nogice u sjedalici 9-18

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Nogice u sjedalici 9-18

Molim odgovor na jedno pitanje radi mira u kući
    Nisam znala kako formulirati pitanje, stvar je u sljedećem: kad se vozimo u autu I. sjedi u sjedalici iza mene (ja sam suvozač). Napominjem - sjedalica mu nije niti približno mala.
    I. u vožnji mlati nogama po mom sjedalu i MM me stalno muštra da moram sjedalo povući naprijed jer, kao, on ne bi smio moći nogama dirati sjedalo. Ja sam u 33. tjednu trudnoće i šizim na to da se zguravam naprijed zbog toga (pogotovo što nam ni auto nije skučen iznutra - peugeot 307, mislim, kako onda oni koji voze klince u onim malim gradskim autićima, ne smije se voziti suvozač ako je dijete iza njega ) - ali nisam ni ja sigurna koje je pravilo za sjedalice, pa rekoh, pitat ću nekoga tko je stručan.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MI imamo Clio, J je skroz sitna i svejedno lupa po sjedalu. Ne bi mogla lupati jedino kad mene ne bi bilo u autu pa da je sjedalo skroz povučeno naprijed. Ali ni to nisam sigurna. Ne znam koliko je to opasno, AS se ne bi smjela moći pomicati puno prema naprijed.
    Ali, kako god bilo, s ovako malim autom nemamo drugog rješenja.
    Druga beba će sjediti iza vozača, pa i kad naraste. A ne znam kako bi MM vozio da se skroz nabije naprijed.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kak ne bi smio nogama do sjedala? Nema to nikakve veze. Sjedalica mora biti čvrsto smontirana, da ne mrda.
    Inače, moj T. je lupao nogama meni po leđima pa sam mu rekla kak ću mu baciti cipelu kroz prozor Prestao je

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ni ja ne vidim nikakvog zla u tome što bebač lupa nogama po sjedalu :? ako tebi to ne smeta (meni je to sve živce iščupalo) nema nikakvih problema.
    meni je to smetalo pa sam povukla sjedalo malo naprid jer mi je dozlogrdilo objašnjavat i prijetit.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam moje naucila da to ne smiju raditi jer mene ometaju u voznji i moze se dogoditi da zbog toga zavrsimo u sudaru. kratko i jasno, ne lupa se nogama o naslon sjedala i spred.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •