Dakle, na drugom podforumu se između ostalog raspravljalo o tome da bi se i odrasli koji nisu preboljeli "trebali" cijepiti. Moj bebač kroz 2 mjeseca kreće u jaslice pa mozgam što da radim :/ Jel' se netko cijepio? Koja je procedura? Moja dr. kaže da ona ne zna ništa o tome, da trebam zvati zavod za javno zdravstvo?!

Odgovori s citatom
)
), ne sviđa mi se ovo masovno cijepljenje djece i prilično sam sumnjičava što se toga tiče... ALI, moram priznati da sam bila jako neugodno iznenađena kad sam u zadnje vrijeme svako malo od nekog čula za probleme i komplikacije koje kozice izazovu kod odraslih koji obole i priznajem da sam u ovom slučaju kukavica i argument s tetom u vrtiću mi jednostavno nije "good enough".
), a dovoljno odmora nemam baš ni sad, a tad ga definitivno neće biti. Sad zvuči kao kukanje, ali nije nego je realnost i ja se teško mirim sa stvarima u stilu tako je-kako je pa ću tako sigurno i tada dati sve od sebe da što kvalitetnije živimo. Moram priznati i dalje, frka me zbog konkretnih priča, ja ne padam na američka marketinška i ina zastrašivanja, ali kad se priča o konkretnim slučajevima... hm, nije mi svejedno. A s druge strane, ne znam nikoga tko se cijepio... Joj, ne znam niti sama :/